Ο Λιάγκας "καρφώνει" Σρόιτερ - Αιγινίτη!

28.06.2011
Ο δικός μας άνθρωπος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, δεν το συζητώ. Πήγε στον γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή κι εκτός από τις πολλές γυροβολιές που έριξε στο χορό, ο άνθρωπος είχε και τις κεραίες του ανοιχτές και ναι, έκανε καλή δουλίτσα.

Ο δικός μας άνθρωπος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, δεν το συζητώ. Πήγε στον γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή κι εκτός από τις πολλές γυροβολιές που έριξε στο χορό, ο άνθρωπος είχε και τις κεραίες του ανοιχτές και ναι, έκανε καλή δουλίτσα. Για του λόγου το αληθές, από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, μας αποκάλυψε λίγο παρασκήνιο από τη συνάντηση του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη, οι οποίοι συναντήθηκαν δημόσια για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο τους.

Κι αν για το πρώην ζεύγος οι στιγμές ήταν κομμάτι άβολες, ο Λιάγκας (κατά τα λεγόμενα του) φάνηκε να το διασκεδάζει. "Κάποια στιγμή στην εκκλησία κάθισα στη μέση. Από τη μία πλευρά ήταν ο Σρόιτερ και από την άλλη η Αιγινίτη. Το τι δούλεμα τους έριξα" είπε χαρακτηριστικά και μας αποκάλυψε κάποια από τα πειράγματα που τους έκανε. "Τι έγινε παίζει καμιά γκόμενα"; ρώτησε τον παρουσιαστή του Alpha για να συνεχίσει απτόητος: "Τελικά, θα τα ξαναβρείτε'; Όχι, τη γλίτωσε, αφού ο Σρόιτερ στη δεξίωση κάθισε μαζί του.

Πάντως, μας έλυσε και την απορία αν μίλησαν. Γιατί βλέπεις, εδώ υπάρχει μία σύγχιση. Άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα κι άλλοι ότι ήταν άνετοι. Σύμφωνα με τον... ρεπόρτερ Λιάγκα, μίλησαν, αλλά πολύ τυπικά.