Ο άντρας που έκανε την Ηλιάδη να χαμογελά ξανά!

20.06.2011
Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Αγγελική Ηλιάδη είναι και πάλι ερωτευμένη και συγκεκριμένα με στενό της συνεργάτη, τον Κώστα Μηλιωτάκη. Μάλιστα, ο νεαρός συνθέτης τής έγραψε

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Αγγελική Ηλιάδη είναι και πάλι ερωτευμένη και συγκεκριμένα με στενό της συνεργάτη, τον Κώστα Μηλιωτάκη. Μάλιστα, ο νεαρός συνθέτης τής έγραψε και το νέο τραγούδι που μιλάει για έναν νέο έρωτα και τη νέα σελίδα στη ζωή της. Η αοιδός μέχρι τώρα, ούτε είχε διαψεύσει τις φήμες, μα ούτε και τις είχε επιβεβαιώσει.

Αν και οι δύο τους είχαν κάνει κατά καιρούς κοινές εμφανίσεις. Αυτές τελευταία έχουν πυκνώσει και σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, πριν λίγες μέρες Ηλιάδη και Μηλιωτάκης εμφανίστηκαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων του γιου της. Ο μικρός μία μέρα πριν τον τελικό είχε γενέθλια και η διάσημη μαμά του, του διοργάνωσε πάρτι σε παιδότοπο της Γλυφάδας. Εκεί βρέθηκαν πολλοί φίλοι, μεταξύ αυτών και ο νεαρός συνθέτης.

Σύμφωνα, δε, με την εφημερίδα, οι δυο τους σε όλη τη διάρκεια του πάρτι ήταν συνέχεια μαζί, ούτε καν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον, ενώ εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει την αγκαλιά του. Ο Μηλιωτάκης ήταν πολύ τρυφερός και με το γιο της, με τον οποίο έπαιζαν μαζί. Πάντως, όσοι τους έχουν δει μαζί, μιλάνε για μία τρυφερή σχέση, αφού εκείνος συμπαραστάθηκε όσο κανένας στην Ηλιάδη τη δύσκολη περίοδο που περνούσε μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη.