Ζόρικη Ελληνίδα το αμόρε του Γκίμπσον

20.06.2011
Στα 55 του χρόνια και ύστερα από ένα "κάρο" μέτωπα που έχει ανοίξει κατά καιρούς με τον ευέξαπτο χαρακτήρα του και τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επιλογές του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης το έκανε πάλι το θαύμα του…


Στα 55 του χρόνια και ύστερα από ένα "κάρο" μέτωπα που έχει ανοίξει κατά καιρούς με τον ευέξαπτο χαρακτήρα του και τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επιλογές του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης το έκανε πάλι το θαύμα του…

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά τώρα πια, υπάρχουν και φωτογραφικά –αδιάσειστα πειστήρια- για το νέο αμόρε του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson), που ακούει στο όνομα Στέλλα Μουζή (Stella Mouzi).

Ναι, καλά το καταλάβατε. Η Στέλλα είναι ελληνίδα –και 25 χρονών, έτσι για την ιστορία…

Το ενδιαφέρον όμως συνεχίζεται διαβάζοντας το "βιογραφικό" της γυναίκας που φαίνεται ότι έκανε τον πολλά βαρύ Γκίμπσον να αφήσει πίσω του το σκάνδαλο με την πρώην σύντροφο και μητέρα του όγδοου παιδιού του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva).

Βαδίζοντας περήφανα στο κόκκινο χαλί της φετινής εκδήλωσης για τα βραβεία του φεστιβάλ φετιχιστικών φιλμ (2011 LA Fetish Film Festival Awards) στο Λος Άντζελες τον περασμένο Απρίλιο, η Στέλλα δήλωσε δυναμικά τις δικές τις προτιμήσεις.

Εξάλλου, δεν είναι μυστικό το ότι η Μουζή έχει δημιουργήσει το όνομά της μέσα στους κύκλους των μοντέλων αυτής της κατηγορίας, βασισμένη σε προκλητικές, σαδομαζοχιστικές εμφανίσεις.

Οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν την νεαρή ελληνίδα μαζί με τον άτακτο Μελ πάρθηκαν στις αρχές του μήνα καθώς οι δυο τους έβγαιναν από εστιατόριο όπου μόλις είχαν δειπνήσει… μόνοι.

Εθεάθησαν πάλι μαζί την Τετάρτη στο μοδάτο SkyBar του ξενοδοχείου "The Mondrian" στο δυτικό Χόλιγουντ. Εκεί δεν ήταν μόνοι και ο Γκίμπσον φάνηκε να απολαμβάνει το "χαρέμι" που τον περιτριγύριζε όλη την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, πάντως, η Στέλλα –η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ με ταξιδιωτική βίζα- έχει ήδη βρεθεί στο σπίτι του σταρ στο Μαλιμπού για μπάρμπεκιου.

Κατά τα άλλα, ο Μελ Γκίμπσον, φαίνεται πως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αναστήσει την καριέρα του και να αφήσει στο χθες τα προβλήματα με την προσωπική του ζωή.

Η τελευταία ταινία του "Ο άλλος μου εαυτός" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα της Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster), αλλά δεν έχει κάνει την αίσθηση που οι δύο βασικοί του συντελεστές θα ήθελαν…

Ζωή Κίττα