Συμβουλές γάμου από τον Τζον Τραβόλτα

17.06.2011
Με είκοσι χρόνια γάμου στην… πλάτη του, ο 57χρονος ηθοποιός είναι ο πλέον κατάλληλος για να αποκαλύψει το μυστικό της επιτυχίας του.


Με είκοσι χρόνια γάμου στην… πλάτη του, ο 57χρονος ηθοποιός είναι ο πλέον κατάλληλος για να αποκαλύψει το μυστικό της επιτυχίας του.

Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) και η Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) παντρεύτηκαν το 1991 και αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το πώς καταφέρνουν να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτα ύστερα από τόσο καιρό, ο Τραβόλτα –ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι είναι "ατακτούλης"- παραδέχτηκε ότι το όλο ζήτημα είναι πολύ πιο απλό από όσο φαίνεται.

"Η επικοινωνία είναι το πιο βασικό πράγμα, αλλά η εκκλησία μας μας βοηθά πολύ σε αυτό τον τομέα", δηλώνει ο σταρ ως πιστός σαϊεντολόγος και συμπληρώνει: "Όταν έχουμε θέματα, τα αντιμετωπίζουμε αμέσως. Σχεδόν κάθε έξι μήνες καθόμαστε και κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα. Λέμε πως νιώθει ο καθένας καθώς και αν κάτι μας πείραξε σε αυτό το διάστημα. Μοιραζόμαστε τι θέλουμε, τι χρειαζόμαστε και κοιτάζουμε πως μπορούμε να συνδυάσουμε τις ανάγκες και των δύο".

"Αν δεν το κάνεις αυτό, τελικά… μπαγιατεύεις", υποστηρίζει ο Τραβόλτα τονίζοντας ότι τα παιδιά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο δέσιμό τους.

Ο μεγάλος γιος του Τζον και της Κέλι, Τζετ Τραβόλτα (Jett Travolta) έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το 2009 σε ηλικία 16 ετών, ενώ το ζευγάρι έχει ακόμη δύο παιδιά. Την 11χρονη Έλα Μπλου (Ella Bleu) και τον μόλις έξι μηνών Μπέντζαμιν (Benjamin).

Ζωή Κίττα