Κ. Κατσούλης: "Θα γίνω χαζομπαμπάς"!

06.06.2011
Ενας επικείμενος γάμος, ένα μωρό που θα έρθει το φθινόπωρο και μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και μας μιλάει γι’ αυτές.

Πόσο έτοιμος αισθάνεσαι για όλα αυτά που ετοιμάζεσαι να αναλάβεις;

Πρώτα απ’ όλα για τα καθήκοντά σου ως παρουσιαστή. Πανέτοιμος. Αν και στις «Αντρικές υποθέσεις» του Σκάι νιώθω περισσότερο «οικοδεσπότης» και λιγότερο παρουσιαστής, αφού θα υποδέχομαι φίλους και θα συζητάμε για θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Εχεις υπάρξει ωστόσο στο παρελθόν αμιγώς παρουσιαστής.

Ναι, σε μια εκπομπή για το σινεμά, το «Telecine» στο Star. Και παλιότερα, το 1993, μιας παιδικής εκπομπής στην ΕΡΤ με τίτλο: «Το ξέρεις; Απάντησε». Παίζει ρόλο κάθε φορά το περιεχόμενο μιας εκπομπής. Κι όταν έχεις να κάνεις με αντρικές υποθέσεις, το πράγμα αλλάζει.

Η Κατερίνα τι σου είπε για το concept;

Της άρεσε πολύ. Κι έχει μεγάλη σημασία ότι όλοι οι συνεργάτες είναι εξαιρετικοί, γιατί μια εκπομπή είναι ομαδική δουλειά. Μάλιστα είμαστε όλοι άντρες! Εξαίρεση, η executive producer Βίκυ Λάσκαρη, γιατί πάντα χρειάζεται μια γυναίκα.

Οι προσκεκλημένοι σου θα είναι αποκλειστικά άντρες;

Μόνο. Γι’ αυτό οι γυναίκες θα έχουν την τιμητική τους στις κουβέντες μας. Θα υπάρχουν όμως κι άλλα θέματα, όχι μόνο το τρίπτυχο αθλητισμός-μηχανοκίνητα- γυναίκες.

«Γάμος»: Στις περισσότερες γυναίκες υπάρχει η αίσθηση ότι τον αποφεύγετε. Οπως έκανες κι εσύ, μέχρι που γνώρισες την Κατερίνα.

Είναι αλήθεια αυτό. Δεν με ενδιέφερε ο γάμος ως διαδικασία. Ομως σκεπτόμουν πως αν αφορούσε τη σύντροφό μου το μυστήριο του γάμου, θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Κι έτσι θα γίνει.

Παντρεύεστε τον Ιούλιο; Θα έχετε κουμπάρα σας τη Ρούλα Κορομηλά;

Θα προηγηθεί το καλοκαίρι ο πολιτικός για το τυπικό μέρος. Κι όσον αφορά τη Ρούλα, δεν θα είναι κουμπάρα μας, χωρίς ακόμα να έχουμε αποφασίσει ποια θα είναι. Δεν είναι πάντως σωστό να αναπαράγεται συνέχεια αυτό γιατί στο τέλος μπορεί να παρεξηγηθεί η Ρούλα. Στ’ αλήθεια δεν έχουμε καν σκεφτεί ποιος θα μας παντρέψει.

Ο θρησκευτικός πότε θα γίνει;

Δεν το ξέρουμε ακόμη πότε, γιατί θα συνδυαστεί με τη βάφτιση. Σίγουρα δεν θα παντρευτούμε οι δυο μας σ’ ένα ξωκλήσι, γιατί έχουμε καλή σχέση με πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουμε να τους αποκλείσουμε. Δεν θα είναι ανοιχτός ο γάμος μας, αλλά και ούτε εντελώς κλειστός. Θα δούμε.

Τον Σεπτέμβριο θα γίνετε γονείς. Πώς φαντάζεσαι την κόρη σου;

Δεν τη φαντάζομαι. Προς το παρόν έχω περιοριστεί στο να ελπίζω ότι θα είναι γερή, δυνατή και χαρούμενη.

Πιστεύεις ότι θα γίνεις χαζομπαμπάς;

Ασφαλώς! Αλλωστε, χαζομπαμπάς ήμουν και με τα παιδιά των φίλων μου. Πόσω μάλλον με το δικό μου!

Το ότι η Κατερίνα είναι παρουσιάστρια σε έκανε προς στιγμήν επιφυλακτικό;

Δεδομένης της αποστασιοποίησής σου από τα ΜΜΕ. Επιφυλακτικός δεν ήμουν γιατί όταν μου αρέσει ένας άνθρωπος δεν κοιτάω τίποτα άλλο. Οσο για τα ΜΜΕ πάντα είμαι ξεκάθαρος: Δεν θέλω να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά μου.

Πώς αντιμετώπισες την προβολή της σχέσης σας;

Δε φανταζόμουν το μέγεθος αυτής της προβολής. Το αντιμετώπισα από... «συμπαθητικά» έως και με απότομο κι απόλυτο τρόπο.

Η Κατερίνα;

Είναι πιο διπλωμάτισσα από μένα γιατί μέρος της εκπομπής της αφορά τις σχέσεις αναγνωρίσιμων ανθρώπων. Της είναι περισσότερο «οικεία» αυτά. Εμένα μου ήρθαν ξαφνικά κι ενοχλήθηκα. Θεωρώ αστείο να μας ψάχνουν για να μας φωτογραφίσουν.

Πιστεύεις ότι μια σχέση μπορεί να κινδυνεύσει από τα ΜΜΕ;

Οχι. Μια σχέση κινδυνεύει μόνο από το ίδιο το ζευγάρι κι από τη διάθεσή του να μην τη στηρίζει με όλη του την ψυχή.

  • Who is whoΓεννήθηκε το 1971 στη Γενεύη, όπου είχε ζητήσει ο πατέρας του πολιτικό άσυλο τα χρόνια της δικτατορίας. Eκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του περνώντας στο δάχτυλό της μια βέρα. Η διάθεσή του φτιάχνει με μια έντιμη κουβέντα, ένα αληθινό χαμόγελο, μια ζεστή χειραψία.

ΖΕΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ