Άφησαν νηστική την έγκυο Βικτόρια

06.06.2011
Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η διάσημη 37χρονη σχεδιάστρια μόδας, οπότε "δικαιούται" να έχει και μερικές παραξενιές ως προς τις διατροφικές της συνήθειες. Έλα όμως που βρέθηκε άνθρωπος που δεν της το έκανε το χατίρι…


Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η διάσημη 37χρονη σχεδιάστρια μόδας, οπότε "δικαιούται" να έχει και μερικές παραξενιές ως προς τις διατροφικές της προτιμήσεις. Έλα όμως που βρέθηκε άνθρωπος που δεν της το έκανε το χατίρι…

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) βγήκε για φαγητό σε ένα τρέντι εστιατόριο του Λος Άντζελες μαζί με τον κολλητό της, Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsay), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες το έκανε άνω κάτω, στην προσπάθειά του να την υπερασπιστεί.

Οι κολλητοί φίλοι πήγαν στο εστιατόριο "Gjelina" στη Βένις της Καλιφόρνια, όπου η Πος παρήγγειλε μια σαλάτα με καπνιστή πέστροφα, αλλά ζήτησε το ντρέσινγκ χωριστά. Και τότε συνέβη το… απρόοπτο!

Ο σερβιτόρος απάντησε ότι η πολιτική του εστιατορίου δεν επιτρέπει "επεμβάσεις τέτοιου είδους " στις παραγγελίες και εν ολίγοις αρνήθηκε να της ετοιμάσει το πιάτο όπως το ζήτησε.

Ο Ράμσεϊ δίπλα της δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του! "Η κυρία είναι έγκυος", φώναξε στον σερβιτόρο, ο οποίος ζήτησε ξανά συγνώμη αλλά ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να ζητήσει από την κουζίνα να αλλάξουν το πιάτο.

Τελικά μάλλον η Βικτόρια ζήτησε άλλο πιάτο και τα πνεύματα ηρέμησαν γιατί οι δηλώσεις του ευέξαπτου διάσημου σεφ αργότερα δεν έδειχναν ότι "κράτησε κακία".

"Το μέρος ήταν υπέροχο, αλλά μάλλον έχει πολύ σκληρούς κανόνες", τόνισε αργότερα ο Ράμσεϊ εκφράζοντας την άποψη ότι καλό θα ήταν να έδειχναν μεγαλύτερη ευαισθησία σε μερικά θέματα.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του εστιατορίου μίλησαν στη Sunday Mirror εξηγώντας ότι "συμπεριφέρονται το ίδιο σε όλους τους πελάτες τους, χωρίς να κάνουν την παραμικρή εξαίρεση". Έστω…