Δραγούμη: "Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο"

13.05.2011
Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και άνοιξε την καρδούλα της μιλώντας για όλα αλλά κυρίως για να αισθηματικά της αφού όποιος κάθεται στη συγκεκριμένη καρέκλα

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και άνοιξε την καρδούλα της μιλώντας για όλα αλλά κυρίως για να αισθηματικά της αφού όποιος κάθεται στη συγκεκριμένη καρέκλα είναι προετοιμασμένος ότι θα μιλήσει σίγουρα για αυτά: "Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Μου έχει, συμβεί, αλλά μπορεί να συμβεί νομίζω στον καθένα και μάλιστα… ερήμην του",δήλωσε η Δραγούμη.

Η Ναταλία λοιπόν, πριν παντρευτεί και νοικοκυρευτεί έκανε τις τρέλες της: "Έκανα πολλά πράγματα μέχρι να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Έπινα, καβαλούσα μηχανή, μέχρι και το φιλί που έδινα στις ταινίες μου ήταν πραγματικό. Πριν παντρευτώ, δηλαδή, φιλούσα κανονικά. Μετά όμως τέλος αυτά. Και δεν μου τα’ κοψε ο άνδρας μου, εγώ τα έκοψα από μόνη μου",δηλώνει και μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Μα φιλούσε κανονικά ε; Και τα έκοψα κανονικά μόνη της χωρίς καμία παρέμβαση του συζύγου, αυτό και αν είναι είδηση!

Όσο για το Dancing with the stars: "Μου το είχαν προτείνει και πέρυσι και είχα πει όχι. Μετά όμως κάθισα, το είδα και διαπίστωσα ότι ήταν αξιοπρεπέστατο. Φέτος, στην αρχή είχα πει πάλι όχι, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ. Μου αρέσει που είμαι εκεί πέρα, δεν περιμένω ότι θα βγω πρώτη, αλλά θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται",δήλωσε ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της ηθοποιός! Μήπως να το γυρίσει σε χορεύτρια και να μην έχει θέμα και με τα φιλιά; Γιατί οι φιγούρες είναι σίγουρα κανονικές!

Ελένη Αναστασάκη