Πόσο άτακτη είναι η Πίπα;

13.05.2011
Δύο εβδομάδες πέρασαν από τον πριγκιπικό γάμο και ενώ οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος κάπου στις Σεϋχέλλες, η πραγματική σταρ του ευτυχούς γεγονότος, προκύπτει –χωρίς καμία αμφιβολία- η αδελφή της νύφης.

Δύο εβδομάδες πέρασαν από τον πριγκιπικό γάμο και ενώ οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος κάπου στις Σεϋχέλλες, η πραγματική σταρ του ευτυχούς γεγονότος, προκύπτει –χωρίς καμία αμφιβολία- η αδελφή της νύφης.

Όταν στις 29 Απριλίου το αυτοκίνητο που μετέφερε την Κάθριν (Catherine) σταμάτησε έξω από στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ και άνοιξε η πόρτα, ο κόσμος τα έχασε στην κυριολεξία. Περίμεναν πως και πώς να δουν το νυφικό που είχε διαλέξει τελικά η υψηλή νύφη, αλλά θέλοντας και μη, το βλέμμα τους εστίασε στη λυγερόκορμη νεαρά που κρατούσε την ουρά του –ή μάλλον, σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός της!

Η Φιλίπα Μίντλετον (Philippa Middleton) ήταν η παράνυμφος της αδελφής της και η επιλογή του συγκεκριμένου θεόστενου φορέματος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στα σχόλια που δέχτηκε.

Την εμφάνιση της Πίπα ακολούθησε πραγματική φρενίτιδα! Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο "Pippa Middleton Ass Appreciation Society" ("Σύλλογος όσων εκτιμούν τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον", σε ελεύθερη μετάφραση) έχει ξεπεράσει τους 200.000 φίλους, ενώ εκτιμάται ότι περισσότεροι από 550.000 χρήστες του YouTube έχουν παρακολουθήσει τα συγκεκριμένα "φλέγοντα" αποσπάσματα του γάμου.

Η εντυπωσιακή 27χρονη νεαρά δεν είναι άγνωστη στην βρετανική "υψηλή κοινωνία" αφού εδώ και χρόνια έπαιξε –μαζί με την αδελφή της- πρωταγωνιστικό ρόλο στα πιο "σημαντικά" πάρτι, ενώ το 2008 το περιοδικό "Tatler" της απένειμε τον τίτλο της "Πιο περιζήτητης εργένισσας στον κόσμο".

Μετά τις 29 Απριλίου, φυσικά, οι μετοχές της έχουν εκτιναχθεί στα ουράνια. Τόσο που πριν από λίγες μέρες, λέγεται ότι ο Στίβεν Χιρς (Steven Hirsch), ο διευθυντής της Vivid Entertainment, της τεράστιας εταιρίας ερωτικών ταινιών στο Λος Αντζελες της πρόσφερε πέντε εκατομμύρια δολάρια (!) προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ή απλώς να συμμετέχει σε ροζ ταινία!

Ερμηνεύοντας το "ρεύμα" της Πίπα, οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι αυτό προκύπτει καθώς μιλάμε για τη μοναδική ελεύθερη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, που της μοιάζει πολύ, αλλά σε πιο… πικάντικη εκδοχή!

Βέβαια, τυπικά η μικρή αδελφή της Κέιτ, δεν είναι "ελεύθερη" αλλά "ανύπαντρη". Ο καλός της τον τελευταίο καιρό είναι ο πρώην παίκτης του κρίκετ Άλεξ Λούντον (Alex Loudon), ο οποίος μάλλον θα χρειάστηκε να τη στηρίξει πολύ τον τελευταίο καιρό ύστερα από τα διάφορα που ξέθαψαν οι φυλλάδες από το κάπως πιο άτακτο παρελθόν της.

Όπως είναι φυσιολογικό η Φιλίπα υπήρξε έφηβη και φοιτήτρια, άρα σίγουρα κρατούσε και μερικούς "σκελετούς" την ντουλάπα της. Έλα όμως που τους βρήκαν τα "λαγωνικά".

Γυμνόστηθη σε οικογενειακές διακοπές, τυλιγμένη σε χαρτί τουαλέτας, ημίγυμνη με ροζ σουτιέν… Αυτές είναι μόνο μερικές από τις φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν κάνοντας το όνομα της Πίπα να "παίζει" πάνω σε όχι και τόσο κολακευτικούς τίτλους.

Και ενώ το παλάτι φυσικά αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό, το ζήτημα πλέον αφορά αν η Πίπα προσπεράσει όλο τον "χαμό" ή αν τον χρησιμοποιήσει προς όφελός της. Και πως…

Έχοντας πάρει το πτυχίο της σε πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, η Φιλίπα αυτό τον καιρό εργάζεται, τρεις μέρες την εβδομάδα για την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων "Table Talk", ενώ τον υπόλοιπο καιρό απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση "Party Times".

Το πιθανότερο, λοιπόν είναι να εκμεταλλευτεί την νέα εκτίναξη της δημοτικότητάς της στη δουλειά της. Τουλάχιστον για αρχή…

Ζωή Κίττα