Τι τρέχει με Γερμανού - Αθανασίου;

13.05.2011
Αχώριστοι φαίνεται ότι έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό η Ναταλία Γερμανού και ο Μάριος Αθανασίου. Όπως ακούσαμε από το δελτίο του Star, οι δυο τους, αν και είχαν χαθεί για πολύ καιρό, ξαναβρεθήκαν τυχαία

Αχώριστοι φαίνεται ότι έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό η Ναταλία Γερμανού και ο Μάριος Αθανασίου. Όπως ακούσαμε από το δελτίο του Star, οι δυο τους, αν και είχαν χαθεί για πολύ καιρό, ξαναβρεθήκαν τυχαία κι έκτοτε δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες «πιάστηκαν» σε τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών. Εκεί, η Ναταλία δε σταμάτησε να πιάνει τρυφερά το χέρι του Αθανασίου και να του μιλάει στο αυτί, ενώ κι εκείνος με τη σειρά του ανταπέδιδε με την ίδια τρυφερότητα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε έξοδο, με τον ηθοποιό να επισκέπτεται τη Ναταλία στο κλαμπ που παίζει μουσική.

Εννοείται, ότι και οι δύο αποφεύγουν να μιλήσουν για τις φήμες περί νέου ειδυλλίου, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πρόκειται για new love στην πόλη. Πάντως, είχαμε καιρό να ακούσουμε για κάποιον έρωτα ή σχέση της Γερμανού, ενώ για τον Αθανασίου μετά τον χωρισμό του με τη Μαρία Σολωμού, κατά καιρούς κυκλοφορούσαν φήμες για ειδύλλια με εντυπωσιακές κυρίες της showbiz.