Παπαρίζου: Τι συμβαίνει στη σχέση της με τον Τόνι;

12.05.2011
Γι ακόμη μία φορά, φουντώνουν οι φήμες για κρίση στη σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη. Αν και είναι γεγονός ότι καιρό είχαμε να ακούσουμε για κρίση, αφού το ζευγάρι δεν είχε δώσει κάποια «δικαιώματα» ή δείγματα.

Γι ακόμη μία φορά, φουντώνουν οι φήμες για κρίση στη σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη. Αν και είναι γεγονός ότι καιρό είχαμε να ακούσουμε για κρίση, αφού το ζευγάρι δεν είχε δώσει κάποια «δικαιώματα» ή δείγματα. Αυτή τη φορά, μία σόλο έξοδος του Τόνι στα μπουζούκια και το μοναχικό ταξίδι της Έλενας στη Σουηδία ήταν αρκετά για να φουντώσουν ξανά οι φήμες.

Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για περίοδο «δοκιμαστικού χωρισμού», που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και πώς ξεκίνησε ξανά ο νέος κύκλος φημών. Ο Τόνι πήγε στην πρεμιέρα του Sakis Ρουβά στο «Thalassa» και όσο κι αν έψαχναν οι θαμώνες να δουν δίπλα του ή στα πέριξ την αγαπημένη του, μάταιος κόπος.

Η Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε ποτέ το βράδυ εκείνο, ενώ το ύφος του Μαυρίδη, που δεν ήταν και μες στο τρελό κέφι, δημιούργησε υποψίες. Και που ήταν η Έλενα οεο; Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σουηδία, στην οικογένεια της. Κάτι που επίσης προκαλεί υποψίες, αφού το ζευγάρι πάντα πήγαινε στη γενέτειρα του μαζί και ποτέ χώρια. Πάντως, η Έλενα το βράδυ της Τρίτης κι ενώ ο Λούκας πέρασε στον τελικό της Γιουροβίζιον, έσπευσε να τον συγχαρεί. Ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τόνι συνεχίζει να μένει κανονικά στο σπίτι τους στα νότια προάστια και να εκτελεί χρέη μάνατζερ της Παπαρίζου. Οπότε περιμένουμε, κοντός ψαλμός αλληλούια τι συμβαίνει...