Ρεμος - Ζέτα: Επεισοδιακή συνάντηση στη Γλυφάδα;

12.05.2011
Είναι αλήθεια ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει μία πλούσια δισκογραφία για χωρισμούς, πόνους και σπαραγμούς που τις περισσότερες φορές τον εκφράζει απόλυτα. Ωστόσο, σε τούτο το επεισόδιο με την Ζέτα Μακρυπούλια

Είναι αλήθεια ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει μία πλούσια δισκογραφία για χωρισμούς, πόνους και σπαραγμούς που τις περισσότερες φορές τον εκφράζει απόλυτα. Ωστόσο, σε τούτο το επεισόδιο με την Ζέτα Μακρυπούλια, μόνο ο Notis Σφακιανάκης μπορεί να τον καλύψει... «Πιο ξένη απ' τους ξένους θα γίνεις, στο δρόμο αν με δεις θα κρυφτείς. Κουβέντα μη λες να ξεφύγεις σαν φίλο να με δεις δεν μπορείς».

Ωχ μάνα μου. Φέρτε ουίσκια, νιώθουμε τον πόνο του Αντώνη. Διαβάσαμε που λες στο Ciao ότι πριν λίγες μέρες ο Ρέμος είχε μία επεισοδιακή συνάντηση με την Ζέτα. Γιατί, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Όλοι οι υπόλοιποι, όλο και κάπου θα σμίξουν. Στην προκειμένη περίπτωση, οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία στη Γλυφάδα. Κι ευτυχώς για εκείνους, δυστυχώς για τον κόσμο που βρισκόταν στα πέριξ, Αντώνης και Ζέτα δεν συνοδεύονταν από τα νυν ταίρια τους. Ο αοιδός ήτο με επιστήθιο φίλο και η Ζέτα alone σαν το lemon.

Το δημοσίευμα περιγράφει τη συνάντηση με τέτοια λεπτομέρεια, που είναι σα να συνόδευα εγώ την Μακρυπούλια. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ρέμος κι επιστήθιος φίλος προχωράνε έξω από γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, όπου κατά διαβολική σύμπτωση, βγαίνει από αυτό την ώρα εκείνη η Μακρυπούλια. Επιστήθιος φίλος Ρέμου ως καλός χριστιανός που είναι, χαιρετάει την Ζέτα, αφού τη γνωρίζει από παλιά. Εκείνη ανταποδίδει χαιρετισμό και μάλλον περιμένει τον πρώην να δει τι θα κάνει.

Και τι έκανε λες αυτός; Γύρισε το κεφάλι από την άλλη. Αφού και ο επιστήθιος φίλος απόρησε: «Δεν θα πεις ένα γεια»; «Δεν έχω καμία όρεξη να της μιλάω, ούτε να την βλέπω» είπε ο αοιδός. Τς, τς. Καθόλου χριστιανικό, το ομολογώ. Αλλά δικαιολογημένο, διότι το «είδωλο» μου έχει πολλούς λόγους να αγνοήσει την πρώην. Το δημοσίευμα τους παραθέτει έναν προς έναν, αλλά επειδή είναι πολλοί θα σου πω την κεντρική ιδέα. Ο Ρέμος είναι παρμένος με την «προηγούμενη σχέση» του επειδή εκείνη βρήκε τώρα τον Χατζηγιάννη και (άθελα ή ηθελημένα) αδειάζει Ρέμο κι εκθειάζει Μιχάλη.

Και να ήταν κάποιος άλλος, να πάει και το παλιάμπελο. Αλλά μιλάμε για τον Χατζηγιάννη με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Εξάλλου, το είπε ο νυν Ζέτας στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Η συνεργασία μου με τον Ρέμο ήταν δύσκολη». Και αυτή η δήλωση ήταν που έκανε πυρ και μανία τον Αντώνη, ο οποίος θεώρησε ότι η πρώην του θα μπορούσε να τον είχε προστατεύσει. Τι να πεις. Και οι διάσημοι έχουν τα προβλήματα τους.