Το κρυφό παιδί της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

27.04.2011
Έναν μήνα μετά τον θάνατό της θρυλικής ηθοποιού με τα βιολετί μάτια και μια απρόσμενη αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή έρχεται να ταράξει την οικογένειά της, αλλά και το Χόλιγουντ.


Έναν μήνα μετά τον θάνατό της θρυλικής ηθοποιού με τα βιολετί μάτια και μια απρόσμενη αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή έρχεται να ταράξει την οικογένειά της, αλλά και το Χόλιγουντ.

Στα 79 χρόνια της ζωή της, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) παντρεύτηκε οκτώ φορές -δύο εκ των οποίων με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον (Richard Burton)- και έκανε τέσσερα παιδιά. Αυτό τουλάχιστον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Γιατί, τελείως ξαφνικά, εμφανίστηκε ένα μέντιουμ που αυτοχαρακτηρίζεται "έμπιστος φίλος της Τέιλορ" και υποστηρίζει ότι η Ελίζαμπεθ είχε φέρει στη ζωή ακόμη ένα κοριτσάκι.

Ο Τζον Κόχαν (John Cohan), ο οποίος υποστηρίζει ότι υπήρξε δίπλα στην Τέιλορ από τη δεκαετία του' 60, αποκάλυψε ότι η μεγάλη σταρ γέννησε τη Νόρα (Norah), καρπό μιας εφήμερης σχέσης, την οποία όμως τα στούντιο και η μητέρα της, έδωσαν για υιοθεσία αμέσως μετά για να αποφύγουν το σκάνδαλο.

"Δόθηκαν χρήματα και το κοριτσάκι μεγάλωσε κάπου στην Ιρλανδία, νιώθοντας μόνο απέχθεια για τη μητέρα που την παράτησε. Δεν ήθελε καμία σχέση μαζί της", συνέχισε ο Κόχαν, μιλώντας σε δημοσιογράφο της New York Post.

Ποιος, όμως, ήταν ο πατέρας δεν ήξερε ούτε και η ίδια. "Είχε βρεθεί με τρεις διαφορετικούς άντρες εκείνη την περίοδο, οπότε δεν μπορούσε να είναι σίγουρη", αποκαλύπτει ο Κόχαν, τονίζοντας τις τρελές τύψεις που ένιωθε πάντα για αυτό η Λιζ. "Με είχε ξορκίσει να μην πω τίποτα σε κανέναν μέχρι να πεθάνει", πρόσθεσε ο Κόχαν.

Τα τέσσερα παιδιά της Τέιλορ είναι ο 55χρονος Κρίστοφερ (Christopher) και ο 57χρονος Μάικλ (Michael) από τον δεύτερο γάμο της με τον Βρετανό ηθοποιό Μάικλ Γουάιλντινγκ (Michael Wilding) και η 53χρονη Λίζα (Liza) από τον τρίτο σύζυγό της, παραγωγό Μάικλ Τοντ (Michael Todd).

Η τέταρτη κόρη της, η Μαρία (Maria) -49 χρονών σήμερα- είναι από τη Γερμανία και η Τέιλορ είχε ξεκινήσει διαδικασίες για να την υιοθετήσει όταν ήταν δύο χρονών, μαζί με τον τότε σύζυγο Νο4, Έντι Φίσερ (Eddie Fisher). Όμως, όταν τα τυπικά ολοκληρώθηκαν είχε έρθει ήδη το… διαζύγιο.
Στη συνέχεια, ο πέμπτος άντρας της, Ρίτσαρντ Μπάρτον, υιοθέτησε και τα δύο κορίτσια.

Για την ιστορία, πάντως, αναφέρουμε ότι η τεράστια περιουσία και τα κοσμήματα της Τέιλορ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά της, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις των αρωμάτων της θα πηγαίνουν σύμφωνα με τη βούλησή της στους σκοπούς υπέρ του Aids, τους οποίους υποστήριξε σε όλη της τη ζωή με πάθος.

Επίσης, σύμφωνα με τη διαθήκη της ο όγδοος και τελευταίος σύζυγός της Λιζ, Λάρι Φορτένσκι (Larry Fortensky) αναμένεται να πάρει το ποσό των £500,000 (€561.000). Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει ένα νέο σπίτι.

Ζωή Κίττα