Η επανεμφάνιση του Φώτη Σεργουλόπουλου!

26.04.2011
Άφησε πίσω του τις δύσκολες μέρες που πέρασε σε νοσοκομείο του Παρισιού και πλέον ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρίσκεται γερός και δυνατός στην Αθήνα. Μάλιστα, έκανε και την πρώτη του... δημόσια εμφάνιση μετά το εξιτήριο

Άφησε πίσω του τις δύσκολες μέρες που πέρασε σε νοσοκομείο του Παρισιού και πλέον ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρίσκεται γερός και δυνατός στην Αθήνα. Μάλιστα, έκανε και την πρώτη του... δημόσια εμφάνιση μετά το εξιτήριο, μέσω Twitter.

«Επιτέλους. Μετά από μία πολυήμερη και αναπάντεχη παραμονή μου στο εξωτερικό, η επιστροφή μου στην ανοιξιάτικη Αθήνα...». Μάλιστα, ο Φώτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι του έστελναν μηνύματα στήριξης όλο το διάστημα της νοσηλείας του.

Ο Φώτης νοσηλεύτηκε για μέρες σε εντατική του Παρισιού, όταν ο υψηλός πυρετός που είχε, δεν υποχωρούσε. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι μία λοίμωξη του προκάλεσε μόλυνση στο αίμα και μάλιστα η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο Φώτης μετά από τρεις εβδομάδες επέστρεψε στην Ελλάδα. Εξάλλου, οι γιατροί δεν τον άφηναν να φύγει, μέχρι να βεβαιωθούν ότι όλα ήταν καλά με και δεν υπήρχε πλέον κανένας κίνδυνος.