Shaya: Λύθηκε το μυστήριο της περούκας!

26.04.2011
Μια καούκα σαν της Ζέτας Μακρυπούλια που φορούσε στο δεύτερο Live, αλλά στη μελαχρινή έκδοση φοράει η αοιδός Shaya και αναρωτιέσαι εσύ ο έρμος ο φαν για ποιο λόγο η νεαρά κυκλοφορεί με περούκα. Από τη στιγμή, δε, που όλοι θυμόμαστε

Μια καούκα σαν της Ζέτας Μακρυπούλια που φορούσε στο δεύτερο Live, αλλά στη μελαχρινή έκδοση φοράει η αοιδός Shaya και αναρωτιέσαι εσύ ο έρμος ο φαν για ποιο λόγο η νεαρά κυκλοφορεί με περούκα. Από τη στιγμή, δε, που όλοι θυμόμαστε ότι ως... Hi 5 διέθετε πλούσιο μαλλί και ζηλευτή τρίχα.

Γιατί, λοιπόν, η Shaya δεν αποκαλύπτει το μαλλάκι της, αλλά το κρύβει με την καούκα της... Κλεοπάτρας; Όπως αποκάλυψε η ίδια, το κάνει αυτό γιατί επιθυμεί να αποπνέει μία... αυθεντική minimal chic αύρα! Ο, τι κατάλαβες, κατάλαβα! Αν κι έκανε κι ακόμη μία explain, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα απλό και ίσιο μαλλί που συνδυάζεται με όλα τα στυλ ντυσίματος.

Κι έρχεσαι εσύ τώρα να αναρωτηθείς: Γιατί δεν τραβάει μία ισιωτική στο δικό της μαλλί, αλλά προτιμά να βάζει συνέχεια την περούκα; Δεν ιδρώνει; Δεν την πιάνει φαγούρα; Τι να πεις, γούστα είναι αυτά. Πάντως, το μυστήριο της περούκας μόλις λύθηκε.