Ελένη: Αποκάλυψε τι έκανε τη μέρα του "γάμου" της!

26.04.2011
Δευτέρα του Πάσχα, του Άη Γιωργιού ανήμερα και η Ελένη Μενεγάκη (σύμφωνα με δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών) θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας την ίδια μέρα. Για ώρα δεν ξέραμε. Τελικά, τι έγινε; Π

Δευτέρα του Πάσχα, του Άη Γιωργιού ανήμερα και η Ελένη Μενεγάκη (σύμφωνα με δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών) θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας την ίδια μέρα. Για ώρα δεν ξέραμε. Τελικά, τι έγινε; Παντρεύτηκε χθες η Ελένη ή όχι; Να ξέρουμε, αν είναι να στείλουμε τις ευχές μας για βίον ανθόσπαρτον, για καλούς απογόνους και άλλες γαμήλιες ευχές. Όπως περιμέναμε (και ήταν και το πιο λογικό), η Μενεγάκη όχι μόνο δεν παντρεύτηκε, αλλά ούτε Πάσχα δεν έκανε στην Άνδρο!

Πήρε τα τρία της παιδιά και τον αγαπημένο της, Ματέο και πήγαν να φάνε τον οβελία τους όσο πιο μακριά από το νησί. Έτσι, κατέληξαν σε πολυτελές συγκρότημα στη νότια Πελοπόννησο και το αυτό επιβεβαίωσε η ίδια η παρουσιάστρια, η οποία «έσκασε» μύτη στην εκπομπή την Τρίτη του Πάσχα με εμφάνιση «είμαι ακόμη διακοπές». Τζιν βερμούδα και λευκό φανελάκι. Ήτο και κομμάτι ηλιοκαμένη και όπως εξήγησε η ίδια, στην περιοχή είχε τόσο ήλιο όπου τις μέρες που βρέθηκε εκεί, φρόντισε να τον μαζέψει όλο.

Έλιωσε στην ηλιοθεραπεία και δεν το κούνησε ρούπι, ούτε για να βάλει νυφικό, ούτε για να πάει στην εκκλησία να παντρευτεί. Η Ελένη, έχουμε να πούμε, ότι μίλησε αρκετά για τις πασχαλινές της διακοπές και μπορούμε να καταλάβουμε το why. Ήθελε εμμέσως πλην σαφώς να μας πει ότι επέστρεψε στο πόστο της ουχί παντρεμένη, αλλά ηλιοκαμένη. Στο εν λόγω συγκρότημα τις ίδιες μέρες βρέθηκαν και οι κουμπάροι της Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού. Αλλά η Ελένη δεν είπε κουβέντα για εκείνους. Αν δηλαδή έκαναν παρέα, διότι θυμόμαστε όλοι πριν λίγες μέρες τη δήλωση της Μπαλατσινού ότι δεν κάνουν πια παρέα!