Πίσω στη φυλακή η Λίντσεϊ Λόχαν

26.04.2011
Οι δικαστές την είχαν προειδοποιήσει να δεχτεί τη συμφωνία που της πρότειναν και να μην πάει σε δίκη αυτή την τελευταία φορά, αλλά εκείνη δεν τους άκουσε. Και την πλήρωσε…

Οι δικαστές την είχαν προειδοποιήσει να δεχτεί τη συμφωνία που της πρότειναν και να μην πάει σε δίκη αυτή την τελευταία φορά, αλλά εκείνη δεν τους άκουσε. Και την πλήρωσε…

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ακούσει μια ακόμη καταδικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα η 24χρονη ηθοποιός καταδικάστηκε σε 120 μέρες φυλάκιση για παραβίαση της αναστολής της ενώ ταυτόχρονα της επιβλήθηκε κοινωνική εργασία στο νεκροτομείο (!) του Λος Άντζελες και σε ένα κέντρο γυναικών.

Σε μια δίκη που ολοκληρώθηκε κεκλεισμένων των θυρών, η δικαστής Στέφανι Σότνερ (Stephanie Sautner) απεφάνθη ότι η Λίντσεϊ παραβίασε την αναστολή της για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια το 2007 όταν κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα πανάκριβο κολιέ από κοσμηματοπωλείο της… γειτονίας της.

Για τέταρτη φορά στη ζωή της, η Λόχαν φόρεσε την πορτοκαλί στολή των καταδίκων, αλλά δεν πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να πληρωθεί η $75.000 (€51.300) εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερη.

Η δικηγόρος της, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley) άσκησε ήδη έφεση και πέτυχε ήδη μια μικρή "νίκη" για την διάσημη πελάτισσά της, "υποβαθμίζοντας" το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται από κακούργημα σε πλημμέλημα.

Η προκαταρκτική δίκη ορίστηκε για τις 11 Μαΐου, ενώ η οριστική δίκη για τις 3 Ιουνίου.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα τελευταία μπλεξίματα δεν θα σταθούν εμπόδιο στις προσπάθειες της ταλαίπωρης στάρλετ να ξαναβάλει σε δρόμο την καριέρα της, που είχε μπει σε μόνιμη… παύση τα τελευταία χρόνια.

Όπως είχε ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα, η Λίντσεϊ θα παίξει τελικά τον ρόλο της Βικτόρια Γκότι (Vivtoria Gotti) στην κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του πατέρα της, διαβόητου αρχιμαφιόζου Τζον Γκότι (John Gotti), ρόλο που κρατά ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta).

Ζωή Κίττα