Είδηση σοκ: Νεκρός ο Τίμης Παρίσης!

21.04.2011
Σοκ προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τίμη Παρίση. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης νεκρός στο σπίτι του στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Σοκ προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τίμη Παρίση. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης νεκρός στο σπίτι του στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Παρίσης υπήρξε από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους σχεδιαστές μόδας κυρίως τις προηγούμενες δεκαετίες. Πριν λίγο καιρό είχε μετακομίσει στο σπίτι στην Κυψέλη, ενώ είχε μεταφέρει και το ατελιέ του που διατηρούσε επί πολλά χρόνια στο Κολωνάκι, στην Πατησίων.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για την μετακόμιση, λέγοντας ότι το υψηλό ενοίκιο και η οικονομική κρίση, δεν του επέτρεπαν να παραμείνει στο Κολωνάκι, που ούτως ή άλλως είχε χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Ο Παρίσης πέρυσι συμμετείχε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αϋπνίες» ως μέλος της κριτικής επιτροπής για διάφορα ταλέντα που πήγαιναν εκεί. Ωστόσο, τον απελυσαν αργότερα απο την εκπομπή και όσοι τον γνώριζαν έλεγαν ότι του είχε στοιχήσει ο τρόπος που έγινε η απομάκρυνση του. Λίγο καιρό αργότερα τού είχαν κλέψει το πολυτελές τζιπ, γεγονός που τον είχε αναστατώσει, αφού σύμφωνα με τότε δημοσιεύματα, ο σχεδιαστής πίστευε ότι δεν ήταν τυχαία η κλοπή του αυτοκινήτου και ότι κάποιοι τον "είχαν βάλει στο μάτι".