Λιάγκας: "Αγαπώ την Φαίη ακόμη περισσότερο"!

21.04.2011
Για τον ερχομό του Λιάγκα τζούνιορ, την Φαίη Σκορδά και για τις 13 ώρες που πέρασαν στην αίθουσα τοκετού μίλησε ο Γιώργος Λιαγκας από τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει στον Real fm. Ο παρουσιαστής φανερά

Για τον ερχομό του Λιάγκα τζούνιορ, την Φαίη Σκορδά και για τις 13 ώρες που πέρασαν στην αίθουσα τοκετού μίλησε ο Γιώργος Λιαγκας από τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει στον Real fm. Ο παρουσιαστής φανερά συγκινημένος περιέγραψε στους ακροατές όσα έζησε, δηλώνοντας ότι υποκλίνεται στο μεγαλείο της γυναικείας φύσης.

«Πραγματικά, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που πέρασα 13 ώρες στο μαιευτήριο με όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε η γυναίκα μου» τονίζοντας ότι τώρα αγαπάει ακόμη περισσότερο τη γυναίκα του. Ο Λιάγκας δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τη δύναμη που έδειξε η Φαίη κατά τη διάρκεια του τοκετού, ενώ αποκάλυψε ότι μόλις του έστειλαν μήνυμα ότι ο Λιάγκας τζούνιορ, έφαγε, ησύχασε. «Αποκτάς μια ασύλληπτη αίσθηση υπευθυνότητας απέναντι σε αυτό το πλασματάκι, χωρίς να μπορείς να δώσεις απολύτως καμία εξήγηση πώς σου συμβαίνει αυτό».

Δεν έκρυψε ότι τόσο η Φαίη όσο κι εκείνος ξέσπασαν σε λυγμούς μόλις κράτησαν το γιο του στην αγκαλιά. Όσο για την παρουσιάστρια; Την πρώτη μέρα πονούσε, ενώ όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα», δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο πόστο της μέχρι τις 20 Μαΐου. Πάντως, θα βγει στο «Πρωινό Mou» σε τηλεφωνική σύνδεση τν επόμενη εβδομάδα.