Κοκκίνου: Το τροχαίο και ο σπασμένος καθρέφτης!

18.04.2011
Η Ρούλα σκιάχτηκε όταν είδε την Έλλη Κοκκίνου να είναι ντυμένη στην πρεμιέρα του Greek Idol από την κορφή μέχρι τα νύχια στα μοβ, τελικά η αοιδός έπεσε «θύμα» της γρουσουζιάς του χρώματος. Κι αυτό, διότι το βράδυ του Σαββάτου το

Η Ρούλα σκιάχτηκε όταν είδε την Έλλη Κοκκίνου να είναι ντυμένη στην πρεμιέρα του Greek Idol από την κορφή μέχρι τα νύχια στα μοβ, τελικά η αοιδός έπεσε «θύμα» της γρουσουζιάς του χρώματος. Κι αυτό, διότι το βράδυ του Σαββάτου το ένα σοκ διαδεχόταν το άλλο για την Έλλη. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μετά το τέλος του Greek Idol, η Κοκκίνου είχε να εμφανιστεί στο Teatro, όπου και άδει με τον Βασίλη Καρρά. Επειδή, δε, ήξερε ότι οριακά προλάβαινε να πάει από τη μία υποχρέωση στην άλλη, η παραγωγή είχε κανονίσει αυτοκίνητο να την μεταφέρει στο κέντρο. Μάλιστα, ο οδηγός στη διαδρομή πάτησε το γκάζι για να φτάσει η αοιδός εγκαίρως, αλλά η ολισθηρότητα του δρόμου λόγω βροχής είχε ως αποτέλεσμα, να φύγει από την πορεία και να χτυπήσει πάνω στο διάζωμα.

Ευτυχής, Κοκκίνου και οδηγός δεν έπαθαν το παραμικρό, όμως, το αυτοκίνητο έπαθε μεγάλη ζημιά. Έτσι, κάλεσαν άλλο και μέχρι να έρθει αυτό, σοκ από το ατύχημα και άγχος για τον χρόνο ,η αοιδός ήταν σε κατάσταση... τσίτα τα νεύρα. Αλλά οι ατυχίες και τα «κακά» σημάδια δεν τελείωσαν εδώ. Με το που έδωσε ο Θεός και πήγε σώα στο μαγαζί, μπαίνει στο καμαρίνι της και τι να δει; Ο τεράστιος καθρέφτης χωρίς λόγο κι αιτία, είχε σπάσει και είχε γίνει θρύψαλα και χίλια κομμάτια. Ευτυχώς, για την Έλλη οι ατυχίες σταμάτησαν εκεί. Και μετά κοροϊδεύουμε τη Ρούλα για το μοβ!