Ελα στον ρυθμό!

18.04.2011
Σταρ στα γυμναστήρια, εξαντλητικές πρόβες, ίντριγκες και gossip ροζ αποχρώσεων, σε ένα show που μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Οι πρόβες των cele-brities συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό! Σε σχολή καράτε στο Μαρούσι γίνονται τα περισσότερα από τα γυρίσματα. Η παραγωγή έχει αφήσει μόνιμα φώτα για τις κάμερες, ενώ στο πάρκινγκ του γυμνασηρίου βρίσκει κανείς το μπορντό mx 5 Mazda της Ελεονώρας Μελέτη και το λευκό τζιπ της Νάντιας Μπουλέ. Επειδή είναι κοντά στον ηλεκτρικό του Αμαρουσίου, θα δουν οι περαστικοί συχνά την παρουσιάστρια του Star να πηγαίνει για τυρόπιτες και για γρήγορο φαγητό μαζί με τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά... με τον οποίο δεν είναι ζευγάρι.

«Οι φίλες μου μού λένε για τον Ηλία», την άκουσαν να λέει στο συνεργείο της εκπομπής της, που συχνά βρίσκεται στις πρόβες. Η ίδια, ωστόσο, έκανε τα αναγκαστικά χουφτώματα φιλοτιμία και ο Λαδάς μεταμορφώθηκε από απρόσωπος παρτενέρ της Μανωλίδου σε γοητευτικό χοροδιδάσκαλο!

Αυτές είναι και οι βασικές διαφορές της με τη Νάντια Μπουλέ, τις οποίες εκτός από έναν όροφο τις χωρίζουν κι άλλα. Η 25χρονη παρουσιάστρια ξέρει ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει και έχει το άγχος του φαβορί. Ρίχνει 4ωρα και 5ωρα εξαντλητικής πρόβας και στα live, μέσα στα green room, όπως λένε όσοι δεν χρωστάνε καλό σε άνθρωπο, δεν μιλάει εύκολα με τους υπόλοιπους ούτε συμμετέχει στις πλάκες, αφού είναι αρκετά σφιγμένη και περιμένει τι θα πει το κοινό. Ειδικά με τη Νατάσα Καλογρίδη, όπως διαδίδεται, είναι δύο κόσμοι σε έναν ίδιο χώρο!

Φίλες έχουν γίνει η Ελεονώρα Μελέτη με τη Μαρία Τσουρή και η Ναταλία Δραγούμη με τον Κώστα Μαρτάκη! Καλή σχέση έχει ο τραγουδιστής με τη Νατάσα Καλογρίδη αλλά και με την Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίες προετοιμάζονται σε σχολή χορού που βρίσκεται δίπλα στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της Αγγελικής έχει κερδίσει τον θαυμασμό των αστυνομικών που πάντα σπεύδουν να τη βοηθήσουν να βρει πάρκινγκ, αφού το θωρακισμένο μαύρου χρώματος τζιπ της δύσκολα βρίσκει χώρο στα στενά της περιοχής! Η Νατάσα Καλογρίδη είναι η πιο απρόβλεπτη και η πιο sui generis παρουσία στις πρόβες. Η μπάσα φωνή της τρίζει τους καθρέφτες, το γέλιο της περνάει τη γυάλινη πόρτα της αίθουσας χορού και ο παρτενέρ Βαγγέλης είναι ο άνθρωπος που την ισορροπεί μεταξύ ενός βαλς και του «μην τα σπάσω όλα»!

Μια άλλη αίθουσα χορού βρίσκεται στην πλ. Νέας Σμύρνης ανάμεσα στο ψητοπωλείο «Χρήστος» και το Goody’s. Για όσους παρακολουθούν τις πρόβες του Γιώργου Γερολυμάτου και της Μαρίας Τσουρή είναι μια χαρά, αλλά για τον τραγουδιστή και την πολίστρια του Ολυμπιακού είναι μπέρδεμα! Κάτι οι προπονήσεις της Μαρίας, κάτι τα 60 χρόνια που βαραίνουν τον Γερολυμάτο, φεύγουν κομμάτια από την πρόβα! Η Μαρία, που έχει σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο (μπάσκετμπολίστα του Ολυμπιακού), δηλώνει ότι ο σύντροφός της δεν ζηλεύει τον παρτενέρ της όσο κοντά κι αν έρχεται στις πρόβες μαζί του!

Στη σχολή της Αννας Πολύζου στην Αγία Παρασκευή προετοιμάζεται ο Νάσος Γαλακτερός, ο οποίος καταφέρνει να είναι συνεπής καθώς δεν χρησιμοποιεί αυτοκίνητο αλλά ένα σκουτεράκι κάνοντας καθημερινά το δρομολόγιο Καλιρρόης-Αγ. Παρασκευή. Η σχολή βρίσκεται πίσω από τα καφέ της περιοχής, με τους θαμώνες να μένουν με το στόμα ανοικτό απολαμβάνοντας συχνά την εντυπωσιακή παρουσία της Μαριέττας Χρουσαλά, η οποία γίνεται αντικείμενο σχολιασμού ακόμη και με τη φόρμα! Ο Θοδωρής Παναγάκος, περσινός νικητής και παρτενέρ της Ερρικας Πρεζεράκου, προετοιμάζει τη Μαριέττα, ο οποίος έχει καταφέρει να αποκτήσει και πολύ καλή επαφή με τον Λέοντα Πατίτσα, σύζυγο της παρουσιάστριας.

Τον Κώστα Μαρτάκη που τηρεί αυστηρό ωράριο «τώρα έχω πρόβα, σε 3 ώρες έχω στούντιο» θα τον βρείτε ή στη σχολή της Αννας Πολύζου ή στο στούντιο της Γκαλένα Βελίκοβα! Εκεί κάνει πρόβα η Ναταλία Δραγούμη, η οποία έχει διαλυθεί από τις πρόβες που τις κάνει ο Uri Dimitrov.

Γενικά, το πρόγραμμα των σταρ είναι βεβαρημένο και είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στο πόδι. Κλίκες έχουν δημιουργηθεί την ίδια ώρα που κάποια από τις συμμετοχές έχει ξεκινήσει τις γκρίνιες για τον «λίγο» παρτενέρ που έχει. Και οι χοροί συνεχίζονται...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΙΝΑΚΗΣ