Η Παπαρίζου μιλάει για το βάσανο της

15.04.2011
Η Έλενα Παπαρίζου εμφανώς αδυνατισμένη, δεν είναι μυστικό ότι ένα θέμα με τα κιλάκια της το έχει, κατά το γνωστό γυναίκα-τραμπάλα όπως αποκάλεσε τον εαυτό της σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανώς αδυνατισμένη, δεν είναι μυστικό ότι ένα θέμα με τα κιλάκια της το έχει, κατά το γνωστό γυναίκα-τραμπάλα όπως αποκάλεσε τον εαυτό της σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Πέτρο Κωστόπουλο! Τη μία τη βλέπουμε πολύ αδύνατη, την άλλη να έχει κάνει μαγουλάκια, πράγμα που σίγουρα μας έχει προβληματίσει κατά καιρούς με το τι συμβαίνει ακριβώς.

Έτσι λοιπόν η Έλενα, έδωσε απάντηση μέσα από την εκπομπή "Πρωινό mou" στα όσα λέγονται για τα κιλά της αποκαλύπτοντας ότι το πρόβλημα της με τον θυρεοειδή αδένα της είναι αυτό που κρύβεται πίσω από τα παραπανίσια κιλάκια της!

"Όταν υπάρχει ένα ελαφρύ πρόβλημα υγείας όπως είναι ο θυρεοειδής, θέλει λίγο χρόνο για το σώμα να προσαρμοστεί, σε θέματα τύπου φαρμακευτική αγωγή κλπ. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανα πριν, απλά έχω αυτό το συγκεκριμένο θέμα". Μην το συζητάς, και πάλι καλά να λες που πήρες τόσα!

Και πώς αισθάνεται άραγε που "βάζει" κιλάκια και αμέσως βιάζονται να την σχολιάσουν, πριν καλά-καλά τελειώσει τη μπουκιά της, μέσω διάφορων δημοσιευμάτων; "Θα ήταν άσκοπο να στενοχωριέμαι για ένα τέτοιο πράγμα. Το γεγονός ότι πήρα 3-4 κιλά δεν νομίζω ότι είναι και τίποτα σπουδαίο. Η διαφορά που έχω τώρα σε σχέση με το παρελθόν είναι 3-4 κιλά, τίποτα παραπάνω".

Και πόσα κιλά είναι; Πάντως δεν είναι 53-54 αφού όπως δήλωσε η ίδια: "Τόσα λίγα δεν είμαι!" ενώ δεν αποκάλυψε το βάρος της για να μας κρατήσει σε αγωνία.Και πώς κάνουν πια όλοι έτσι για 3-4 κιλάκια; Μήπως απλά ανησυχούν για την Έλενα γιατί τώρα το Πάσχα μπορεί να διπλασιαστούν;

Ελένη Αναστασάκη