Οι πιο καλοντυμένοι του Χόλυγουντ

30.07.2008
Η Αντελίνα Τζολί και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχουν το στυλ, αλλά άλλη έχει τη χάρη, αφού καμία απ' τις δύο δεν γνωρίζει καλύτερα την υψηλή ραπτική όπως η Μισέλ Ομπάμα, που φέτος κέρδισε τον τίτλος της "πιο καλοντυμένης του κόσμου" από το περιοδικό "Vanity Fair".

Η Αντζελίνα Τζολί και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχουν το στυλ, αλλά άλλη έχει τη χάρη, αφού καμία απ' τις δύο δεν γνωρίζει καλύτερα την υψηλή ραπτική όπως η Μισέλ Ομπάμα, που φέτος κέρδισε τον τίτλος της "πιο καλοντυμένης του κόσμου" από το περιοδικό "Vanity Fair".

Η γυναίκα του Μπάρακ Ομπάμπα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας των πιο καλοντυμένων του περιοδικού "Vanity Fair" που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

«Η Μισέλ είναι ο αρχιστράτηγος μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκδότης του περιοδικού.

Φυσικά από την λίστα δεν εξαιρούνται γυναίκες που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας και αποτελούν πρότυπα όπως η «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που έκανε διάσημα τα παπούτσια Μανόλο Μπλάνικ, η Κέιτ Μίντλετον και η πρώην γυναίκα του μεγαλοεκδότη Ντόναλντ Τράμπ, Ιβάνα.

Στην λίστα συμπεριλαμβάνονται και μερικά από τα πρώτα αντρικά ονόματα στο χώρο του αθλητισμού και της σώου μπιζ, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που πρόσφατα απολαύσαμε φωτογραφίες του με εσώρουχα του Τζόρτζιο Αρμάνι, ο νέος Τζέιμς Μπόντ, Ντάνιελ Γκρέγκ, και ο τραγουδιστής Κένι Γουέστ.

Επίσης στους πιο καλοντυμένους συναντάμε και τον ιδιοκτήτη του καναλιού NBC, Ματ Λόουερ.

Τέλος για το πιο καλοντυμένο ζευγάρι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η υπεροχή του Μπραντ Πήτ και της Αντζελίνα Τζολί είναι αδιαμφισβήτητη. «Βρίσκονται στην κορυφή γιατί διατηρούν και δίνουν κύρος στις οικογενειακές αξίες!», δήλωσε εκπρόσωπος του περιοδικού.