Η Τέρλινκτον προκαλεί...

29.07.2008
H Κρίστι Τέρλινγκτον ήταν και είναι ένα σούπερ σούπερ μοντέλο. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι 15 χρόνια μετά τις φωτογραφήσεις που την έκαναν διάσημη ανά την υφήλιο, συνεχίζει

H Κρίστι Τέρλινγκτον ήταν και είναι ένα σούπερ σούπερ μοντέλο. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι 15 χρόνια μετά τις φωτογραφήσεις που την έκαναν διάσημη ανά την υφήλιο, συνεχίζει να προκαλεί και να... αρέσει.
Μπορείτε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από τη πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού W. Δείχνει εκπληκτική «μέσα» στα δερμάτινα εξαρτήματα, ενώ η υποβόσκουσα χροιά της κακιάς και ραδιούργας της πάει πολύ...

Λίγα λόγια για την Κρίστι Τέρλινγκτον:
Το διάσημο μοντέλο γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1969 στην Καλιφόρνια και στα 16 της μόλις χρόνια υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford. Έγινε ευρέως γνωστή to 1987 μέσα από την αποκλειστική συνεργασία της με τον Calvin Clein, ενώ συνεργάστηκε και με πολλές άλλες εταιρείες (Mabelline, Shiseido κ.ά).

Οσον αφορά στην προσωπική της ζωή δηλώνει ακτιβίστρια και φανατική της γιόγκα. Προσπάθησε να γίνει χορτοφάγος, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να αντισταθεί στη κρεατοφαγία. Έχει ζήσει διάφορες ερωτικές περιπέτειες με Χολυγουντιανούς διάσημους, όπως τον Κρίστιαν Σλέιτερ και τον Τζέισον Πάτρικ. Στις 7 Ιουνίου του 2003 παντρεύτηκε τον γοητευτικότατο ηθοποιό και σκηνοθέτη Εντουαρντ Μπερνς με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά.

Γεωργία Οικονόμου