Διχάζει ο Τσάρλι Σιν με το σόου του

04.04.2011
Η περιοδεία του 45χρονου ηθοποιού με τον εύγλωττο τίτλο "Η βίαιη τορπίλη μου της αλήθειας" ξεκίνησε και οι αντιδράσεις –όπως ήταν φυσικό- ποικίλουν.


Η περιοδεία του 45χρονου ηθοποιού με τον εύγλωττο τίτλο "Η βίαιη τορπίλη μου της αλήθειας" ξεκίνησε και οι αντιδράσεις –όπως ήταν φυσικό- ποικίλουν.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) ξεκίνησε τα σόου του από το Ντιτρόιτ όπου το κοινό δεν ευχαριστήθηκε και ιδιαίτερα από αυτό που του «σέρβιρε» στο πιάτο και τον τρέλανε στο γιουχάισμα.

Χθες το βράδυ όμως, ο γενικά εκτός ελέγχου ηθοποιός πήρε το αίμα του πίσω με το σόου στο Σικάγο.

Εκεί το κοινό ενθουσιάστηκε με την παράσταση «τιμώντας» τον Σιν μέχρι και με παρατεταμένο χειροκρότημα σε όρθια θέση αμέσως μόλις εκείνος πέταξε τα ρούχα του επί σκηνής.

Όπως φαίνεται, ύστερα από την ψυχρολουσία του Ντιτρόιτ, ο Τσάρλι άλλαξε το τροπάριο και παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα το δεύτερο βράδυ της περιοδείας του.

Στο Σικάγο, ο Σιν προτίμησε να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο παιχνίδι με ερωτήσεις και απαντήσεις αντί για το εν μέρει μονότονο «one man show” που παρουσίασε στο Ντιτρόιτ.

Όταν μάλιστα έβγαλε το πουκάμισό του ανταλλάσοντάς το με ένα κάποιου θεατή, και στη συνέχεια ανέβασε στη σκηνή τις δύο θεές του –τις γυναίκες με τις οποίες τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τη ζωή και το σπίτι του- έγινε κυριολεκτικά χαμός.

Μεταξύ άλλων, ο Τσάρλι Σιν αποκάλυψε ότι αν του το ζητούσαν από το σίριαλ «Two and a Half Men» να επιστρέψει, θα το έκανε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν από την παράσταση είχε προκληθεί κυκλοφοριακό χάος έξω από το θέατρο του Σικάγο όταν έφτασε το λεωφορείο που μετέφερε τον Σιν, από το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει.

Ζωή Κίττα