Πάμελα και Τόμι-Λη: απλοί συγκάτοικοι

25.07.2008
Αν νομίζετε οτι μόνο η Ντέμι Μούρ και ο Μπρούς Γουίλις διατηρούν καλές σχέσεις ώς "πρώην" παντρεμένοι γελιέστε! Η σέξι Πάμελα Αντερσον αποκάλυψε στο Ασοσιέιντετ-Πρες οτι ακόμη "δίνουν τα χέρια" με τον πρώην σύζυγο

Αν νομίζετε οτι μόνο η Ντέμι Μούρ και ο Μπρούς Γουίλις διατηρούν καλές σχέσεις ώς "πρώην" παντρεμένοι γελιέστε! Η σέξι Πάμελα Αντερσον αποκάλυψε στο Ασοσιέιντετ-Πρες ότι ακόμη "δίνουν τα χέρια" με τον πρώην σύζυγο της Τομι Λη, αλλά ξεκαθάρισε οτι δεν έχουν ξανασμίξει. "Είμαστε καλοί φίλοι και ζούμε μαζί σαν δύο "πρώην" σύζυγοι" δήλωσε η 41 ηθοποιός. Βέβαια δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι "αυτό μπορεί να φαίνεται γελοίο" και να ομολογήσει: "Δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει αυτή η περίεργη συμβίωση".

Το αστέρι του "Μπέιγουοτσ" μένει στο σπίτι της, στην Καλιφόρνια μαζί με τους γιούς της τον 10χρονο Ντήλαν και 12χρονο Μπράντον, ενώ το σπίτι της στο Μαλιμπού είναι υπό κατασκευή. Το ζευγάρι χώρισε το 1998 μετά από έναν θυελλώδη γάμο γεμάτο σκάνδαλα. Ποιός δεν θυμάται τις φωτογραφίες της ξυλοδαρμένης Πάμελας, ή τις σκηνές απο την ερωτική τους ζωή που διέρευσαν στο διακίκτυο;

"Το ιδανικό θα ήταν να είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια, αλλά καλύτερα να παραμείνουμε φίλοι" τονίζει η Πάμελα ενώ δεν φαίνεται να ενοχλείται με τον τίτλο του καινούργιου ριάλιτυ που θα παρουσιάσει, "Παμ: ένα "ελεύθερο" κορίτσι" το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου απο το κανάλι Ε.

"Δεν θέλω να φτιάξω την "αγιογραφία" μου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κάνουμε πολλά πράγματα χωρίς να ξέρουμε το γιατί και το πού θα μας οδηγήσουν. Δεν είμαι σίγουρη γιατί είπα το "ναί" στο συγκεκριμένο παιχνίδι". Όμως συνεχίζοντας εξηγεί: "Ξέρω ότι είμαι επιδειξιομανής. Μερικοί άνθρωποι φοβούνται να αποκαλυφθούν, αλλά εγώ φοβάμαι όταν συμβεί το αντίθετο. Ήταν μια καλή και συμφέρουσα από οικονομικής άποψης πρόταση".

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο! Η Πάμελα ψηφίζει τον Μπάρακ Ομπάμα: "Τον αγαπώ. Νομίζω ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Μου αρέσει γιατί είναι έξυνος, χαρισματικός και έχει ανοιχτό διάλογο με όλους!".