Τα 39 έκλεισε η Τζένιφερ Λόπεζ

25.07.2008
Μια μέρα πριν σβήσει τα 39 της κεράκια, η Τζένιφερ Λόπεζ, πήγε να ψωνίσει μωρουδιακά σε γνωστή μπουτίκ της Νέα Υόρκης κρατώντας στην αγκαλιά της ένα από τα δίδυμα, το γιό της Μαξ. Η μητέρα της κρατούσε το κοριτσάκι την Εμμα.

Μια μέρα πριν σβήσει τα 39 της κεράκια, η Τζένιφερ Λόπεζ, πήγε να ψωνίσει μωρουδιακά σε γνωστή μπουτίκ της Νέα Υόρκης κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιό της Μαξ, ενώ η μητέρα της κρατούσε την δίδυμη αδελφή του, την Εμμα.

Γεννημένη στς 24 Ιουλίου, 1969 και μεγαλωμένη στο Μπρόνξ, κόρη της νηπιαγωγού Γκανταλούπε Ροντρίγκεζ και του τεχνικού Η.Υ. Ντέιβιντ Λόπεζ, η πορτορικανής καταγωγής Τζένιφερ Λόπεζ έχει μεταμορφωθεί σε χαζομαμά. « Είναι καταπληκτική μητέρα, και είμαι πολύ περήφανος. » δήλωσε πρόσφατα ο άντρας της Μάρκ Αντονι στο τηλεοπτικό σώου του Μπίλι Μπους.

Η Λοπέζ ασχολείται μόνη με την ανατροφή των διδύμων, και δεν έχει προσλάβει νταντά! «Τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας και το απολαμβάνουμε!» εξομολογήθηκε ο Αντονι στον Μπους και συνεχίζοντας αποκάλυψε: «Θέλει να την βοηθάω και δεν κάνει κανένα συμβιβασμό. Έχουμε μοιραστεί τις βάρδιες. Εγώ έχω πάρει τις μεταμεσονύχτιες».

Η Τζένιφερ αν και έχει τρεις ταινίες στα σκαριά μόλις γύρισε από διακοπές στην Ιταλία με τον άντρα και τα παιδιά της και ήταν πολύ χαρούμενη μ' αυτό το διάλειμμα. Προφανώς το είχε απόλυτη ανάγκη όπως επιβεβαιώνει κι η δήλωση που έκανε πέρυσι σε μηνιαίο περιοδικό: «Η ζωή μου για πολλά χρόνια ήταν εντελώς προγραμματισμένη».

Να τα εκατοστήσες J.Lo!