Του σωλήνα τα δίδυμα της Αντζελίνας;

25.07.2008
Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού εβδομαδιαίου περιοδικού US Weekly, τα παιδιά της 33χρονης Αντζελίνας (Τζολί, φυσικά) και του 44χρονου Μπραντ (του Πιτ, εννοείται) είναι προϊόν τεχνητής γονιμοποίησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού εβδομαδιαίου περιοδικού US Weekly, τα δίδυμα παιδιά της 33χρονης Αντζελίνας (Τζολί, φυσικά) και του 44χρονου Μπραντ (του Πιτ, εννοείται) είναι προϊόν τεχνητής γονιμοποίησης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι κατέληξε στην επιλογή αυτή λόγω του ότι επιθυμούσαν να κάνουν περισσότερα παιδιά γρηγορότερα, χωρίς το άγχος της αναμονής για την ενδεχόμενη σύλληψη. Η πληροφορία αυτή συνδέεται με προηγούμενη δήλωση της Τζολί στη βρετανική έκδοση του περιοδικού ELLE το 2007, όπου είχε εκφράσει την επιθυμία να αναθρέψει τα παιδιά της πριν εκείνη και ο Μπραντ γεράσουν: "Αν πρόκειται να κάνουμε 10 παιδιά, θα θέλαμε να τα μεγαλώσουμε όσο είμαστε νέοι".

Καθώς το ζεύγος Πιτ έχει άλλα τέσσερα παιδιά, την δίχρονη -επίσης βιολογική- κόρη Σιλό, την τρίχρονη υιοθετημένη Ζαχάρα, και τους επίσης υιοθετημένους Παξ και Μάντοξ, τεσσάρων και έξι ετών αντιστοίχως, η επιθυμία της μητέρας Τζολί δεν απέχει πολύ απ' την πραγματοποίησή της.

Για την ιστορία, τα δίδυμα που ονομάζονται Νοξ-Λίον και Βίβιαν-Μαρσελίνα, ξεγέννησε με καισαρική στις 12 Ιουλίου 2008 στο νοσοκομείο Λανβάλ της γαλλικής Νίκαιας ο μαιευτήρας Μάικλ Σάσμαν.