Τι νέα από το Χόλογουντ;

24.07.2008

Τζάστιν αλά Τζέσικα Σίμπσον
Είναι γνωστό ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έχει χιούμορ (το πόσο γελάω κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο δεν λέγετε). Τι έκανε πάλι το τρελόπαιδο; Μεταμφιέστηκε σε Τζέσικα Σίμπσον (βλ. φωτό) για τις ανάγκες της παρουσίασης των ESPY Αwards που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο καιρό. Βέβαια έκανε κι άλλες μεταμφιέσεις (άλλη δουλειά δεν είχε; μάλλον όχι). Παρίστανε μεταξύ άλλων έναν μπασκετμπολίστα των Boston Celtics, αλλά και ένα διάσημο παίκτη του γκολφ (μη με ρωτάτε ποιον, δεν ήμουν εκεί!).

Αφαίρεσε την ελιά από το πιγούνι της
Το μάθατε; Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ η γνωστή Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City» αφαίρεσε την... ενοχλητική ελιά που είχε στο πιγούνι της. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ποτέ δεν την πρόσεξα (ίσως έβαζε πολύ μεϊκάπ σε εκείνο το σημείο), αλλά το θέμα είναι ότι εκείνη την έβλεπε κάθε μέρα. Έτσι, αποφάσισε να την... αποχωριστεί μετά από πολλά χρόνια, όπως διαβάζω. Πόσα; Αν σκεφτείτε ότι η συμπαθής κατά τα άλλα ηθοποιός είναι 43 χρόνων, πες την ελιά να την έβγαλε στα 18 της, ε, κάντε τον υπολογισμό. Πλάκα έχει, πάντως, η δήλωση που έκανε εκπρόσωπός της: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το έκανε, δηλαδή δεν είναι ότι δεν της άρεσε η ελιά της, ούτε συνέτρεχε κάποιος ιατρικός λόγος, απλώς είχε τη διάθεση να το κάνει». Τι ακούμε καλοκαιριάτικα...

Με τα μούτρα στη δουλειά
Ποια; Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ και δεν ξεμυτίζει από το στούντιο. Προς το παρόν ο τίτλος της νέας της δουλειάς παραμένει άγνωστος. Το θέμα είναι ότι η τραγουδίστρια μετά τα προβλήματα που πέρασε τον τελευταίο χρόνο, από τη μια με την κηδεμονία των παιδιών της και από την άλλη ότι μεταφέρθηκε δύο φορές στο νοσοκομείο έπειτα από νευρική κρίση, ήρθε και τα... έπαιξε η γυναίκα. Τι να κάνει λοιπόν; Το έριξε στη δουλειά. Η εργασιοθεραπεία αποδίδει πάντα.

Επιστρέφει στην TV
Μετά από χρόνια η Κέιτι Χoλμς, η σύζυγος του Τομ Κρουζ, επιστρέφει στη μικρή οθόνη συμμετέχοντας μάλιστα αφιλοκερδώς στο δικαστικό δράμα του ABC «Εli Stone».

Η γλυκιά ηθοποιός θα εμφανιστεί στο δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στις αμερικανικές μικρές οθόνες. Εδώ υπάρχει κι άλλο θέμα. Η 29χρονη ηθοποιός θα συνεργαστεί ξανά με το σεναριογράφο της σειράς Greg Berlanti, ο οποίος ήταν ο «μπαμπάς» του δημοφιλούς σίριαλ «Dawsons Creek», μέσα από το οποίο αναδείχθηκε η νυν σύζυγος του Τομ Κρουζ. Στο μεταξύ, η Χολμς επιστρέφει στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη της Σούρι, στις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε και ανοίγει η αυλαία του θεατρικού έργου «Αll my sons» του Άρθουρ Μίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Καλή αρχή λοιπόν.

Δεν «πουλάει» φωτογραφίες του παιδιού της
Κι ενώ ο κόσμος περιμένει να μάθει νέα από το πότε θα δημοσιευτούν πια οι πρώτες φωτογραφίες των διδύμων που απέκτησαν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, έχουμε άλλη αποκάλυψη από το Χόλιγουντ (δεν μας αφήνουν σε ησυχία !). Η Νικόλ Κίντμαν, λοιπόν, και ο Κιθ Ούρμπαν, οι οποίοι σύντομα θα γίνουν επίσης γονείς, ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να πουλήσουν καμία φωτογραφία του νεογέννητου. Από την άλλη, πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού είπε πως αν ποτέ το κάνουν, θα γίνει μόνο και μόνο για να αποφύγουν τους ενοχλητικούς παπαράτσι, που θα τους «κυνηγάνε» για να βγάλουν μια φωτογραφία του μωρού. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες... εγώ αυτό ξέρω.

«Έφαγε» χυλόπιτα η Πάρις
Ποιος καλός άνθρωπος έδωσε... χυλόπιτα στην Πάρις Χίλτον; Ο Κριστιάν Ρονάλντο. Ααα ν αγιάσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Μail», οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα κλαμπ του Χόλιγουντ (ξέρετε, εκεί που συχνάζουμε όλοι). Μόλις λοιπόν τον είδε η χρυσή κληρονόμος, έτρεξε να του μιλήσει προτάσσοντας μάλιστα τα στήθη της (άκουσον άκουσον). Πώς αντέδρασε εκείνος; Απλώς της γύρισε την πλάτη του. Σωστόοος!