Θα παίξει σε ταινία της Ράντου

29.07.2008
Επειτα από πάρα πολλά χρόνια η Μάρθα Καραγιάννη αποδέχθηκε πρόταση να παίξει σε κινηματογραφική ταινία, κάτι που από μόνο του αποτελεί γεγονός!

Επειτα από πάρα πολλά χρόνια η Μάρθα Καραγιάννη αποδέχθηκε πρόταση να παίξει σε κινηματογραφική ταινία, κάτι που από μόνο του αποτελεί γεγονός! Όχι μία, ούτε δύο ούτε τρεις είναι οι προτάσεις που είχε η Μάρθα Καραγιάννη για να παίξει σε ταινία του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου. Πάντοτε απαντούσε αρνητικά, χωρίς καν να μπει στον κόπο να ενημερωθεί για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκάστοτε πρόταση. Αυτή τη φορά, όμως, υπάρχει λόγος που απάντησε καταφατικά, αφού η πρόταση προερχόταν από την Ελένη Ράντου. Οι δύο γυναίκες διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, έχουν παίξει μαζί στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου η Μάρθα Καραγιάννη ερμήνευσε το ρόλο της μητέρας της Ελένης. Ένας ακόμα παράγοντας που συνέβαλε στο να πει ευτυχώς για τους θαυμαστές της το «ναι» ήταν ότι πρόκειται για μεταφορά της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Μπαμπά, μην τρέχεις», που ανέβασε η Ράντου με τεράστια επιτυχία πριν από λίγα χρόνια στο Θέατρο «Γκλόρια». Η Μάρθα Καραγιάννη είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ από αυτό το έργο, που πήγε όλες τις σεζόν που παιζόταν. Για όσους είχαν παρακολουθήσει την παράσταση, ο ρόλος της ηθοποιού είναι αυτός που ερμήνευε η Κατιάνα Μπαλανίκα με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Συμπρωταγωνιστής τους θα είναι ο Φάνης Μουρατίδης, ένας ηθοποιός που «κολλάει» ακριβώς στο ταμπεραμέντο των δύο γυναικών. Τα γυρίσματα ξεκινάνε αυτές τις μέρες και η ταινία θα προβληθεί το χειμώνα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παράλληλα, η Ελένη Ράντου προετοιμάζεται και για την τηλεοπτική της παρουσία, αφού θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το εργαζόμενο κορίτσι», που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ