"Αμάν" ένας επιχειρηματίας!

24.07.2008
Το δικό του δρόμο, εκτός τηλεόρασης προς το παρόν, χαράζει για τα καλά ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος, όπως μάθαμε, σύντομα θα ανοίξει ένα μπαράκι στον Πειραιά.

Το δικό του δρόμο, εκτός τηλεόρασης προς το παρόν, χαράζει για τα καλά ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος, όπως μάθαμε, σύντομα θα ανοίξει ένα μπαράκι στον Πειραιά. Αν και τους τελευταίους μήνες ακούγονται πολλά για το τηλεοπτικό του μέλλον, ότι δηλαδή θα βρει στέγη στο Mega, ο ίδιος τηρεί σιγήν ιχθύος και είναι αφοσιωμένος μόνο στα αμιγώς επιχειρηματικά του σχέδια.

Η πρώτη πρόταση που του είχε γίνει από το κανάλι της Μεσογείων αφορούσε την παρουσίαση σατιρικής εκπομπής. Η πρόταση δεν προχώρησε. Τώρα του έγινε μια άλλη από συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν, που αναζητά συνεργάτες για τη νέα σεζόν, φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση, με τον οποίο, ως γνωστόν, τον συνδέει στενή φιλία, ώστε να ενταχθεί στην ομάδα του «Όμορφου κόσμου το πρωί».

Ο Καλυβάτσης, πάντως, κρατάει το στόμα του κλειστό, τακτική που ακολούθησε και σε ό,τι αφορά το «διαζύγιο» που είχε με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος θα συνεχίσει με το «Ράδιο αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

Α.Κ.