Ιδανική γυναίκα για έναν ζεν πρεμιέ

29.07.2008
Είναι νέοι, ωραίοι και διάσημοι και αποτελούν ερωτική φαντασίωση εκατοντάδων γυναικών. Οι θαυμάστριες κάνουν ουρές για ένα αυτόγραφό τους

Από τη Χρύσα Αντωνίου

Είναι νέοι, ωραίοι και διάσημοι και αποτελούν ερωτική φαντασίωση εκατοντάδων γυναικών. Οι θαυμάστριες κάνουν ουρές για ένα αυτόγραφό τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν φτάσει ακόμη και σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Αλλά κι εκείνοι έχουν πλάσει στο μυαλό τους την ιδανική γυναίκα. Έχουν δηλώσει πώς τη θέλουν και τι πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει για να τους... κλέψει την καρδιά.

Κάποιοι από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες της σόουμπιζ αυτόν τον καιρό είναι μόνοι. Κάποιοι άλλοι είναι τυχεροί, αφού έχουν βρει ήδη τη σύντροφό τους, όπως ακριβώς την ήθελαν. Επειδή όμως στον έρωτα όλα «παίζονται» και ο καιρός έχει γυρίσματα, αν έχετε βάλει σκοπό της ζωής σας να κατακτήσετε το είδωλό σας, ίσως σας φανούν χρήσιμες οι αποκαλύψεις ορισμένων περιζήτητων αρσενικών για τη γυναίκα των ονείρων τους. Άλλωστε, και τα sex symbols αναζητούν το ταίρι τους και κανείς δεν αποκλείει ότι μια θαυμάστρια μπορεί να τους κάνει «κλικ». Βουρ, λοιπόν, κορίτσια, μόνο προσοχή αν υπάρχει άλλη ήδη στη ζωή τους, γιατί μπορεί να κρύβει μια Κατίνα μέσα της. Πάντως, διαβάστε τι ζητάνε τα famous αγόρια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις τώρα το καλοκαίρι στη διπλανή ξαπλώστρα!

Σώμα και πνεύμα
Σταθερή αξία στο γυναικόκοσμο και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες είναι ο Αλέξης Γεωργούλης. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δίνοντας το στίγμα της τυχερής που θα μπορούσε να του κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον, «η γυναίκα δεν πρέπει να σε ικανοποιεί μόνο αισθητικά και σεξουαλικά, αλλά να σε καλύπτει και σε πνευματικό επίπεδο».

Αγάπη και τρυφερότητα
Μακάρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να στεριώσει κάποια στιγμή, γιατί θέλει να κάνει οικογένεια και την επιθυμία του αυτή την έχει εκφράσει τόσες φορές! Πάντως, στο δικό του «Όμορφο κόσμο», όταν τον ρώτησαν τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να τον κερδίσει, απάντησε με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου και απλώς άλλαξε το άρθρο: «Για να τον κερδίσεις, πρέπει να τον νιώσεις, να τον αγαπήσεις».

Σεξουαλική και πνευματώδης
Ως Αλέξης Μαντάς βρήκε τη γυναίκα των ονείρων του στο πρόσωπο της Μαρίας, αλλά ο Άνθιμος Ανανιάδης, παρόλο που τα κορίτσια «κόβουν» φλέβες για πάρτη του, είναι ελεύθερος. Τι τον τραβάει σε μια γυναίκα; «Η σεξουαλικότητά της, το πνεύμα της, ο αέρας της. Μπορεί να μην είναι όμορφη, αλλά ο αέρας της να μπορεί να σε κυριεύσει», πιστεύει ο ζεν πρεμιέ. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει ότι επέλεξε να κάνει σχέσεις και με μεγαλύτερες γυναίκες, γιατί του αρέσει να έχει δίπλα του ένα έξυπνο θηλυκό, που να τον βελτιώνει ως άνθρωπο και να τον κάνει να γίνεται πιο συνειδητοποιημένος.

Τικ και συμπάθεια
Ο Γιάννης Παπαζήσης έχει δεσμό με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, αλλά και πριν τη γνωρίσει δήλωνε ότι «ξέρω ότι υπάρχει ένας άγγελος για μένα σ' αυτόν τον κόσμο». Πάντως, ο Γιάννης λατρεύει τα τικ στις γυναίκες. Δεν έχει αποκαλύψει τι πρωτοείδε στη Βανέσα και την ερωτεύτηκε, αλλά έχει δηλώσει πως είναι... ποδολάγνος. Μάλιστα, ερωτεύτηκε γυναίκα γιατί απλώς κουνούσε τα δάχτυλα των ποδιών της, ενώ παλιότερα είχε ερωτευτεί κάποια που έτρωγε τα νύχια της! «Είναι να μη μου κολλήσει, τα τικ με τρελαίνουν».

Έρωτας ειλικρινής
Αν και οι φήμες ότι ο Νίνο ζει τον απόλυτο έρωτα με την κούκλα Δούκισσα Νομικού οργιάζουν στους καλλιτεχνικούς κύκλους, ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει δηλώσει ότι δεν επηρεάζεται μόνο από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. «Παίζει ρόλο το πώς κινείται μια γυναίκα, η αύρα της, τα μάτια της», έχει πει. Δεν αντέχει την πίεση και τη ζήλια (σ.σ.: αυτό συμβαίνει σε όλους τους άντρες), ενώ θέλει η γυναίκα που θα είναι δίπλα του να τον καταλαβαίνει χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσει και να είναι ειλικρινής.

Χαμόγελο και σεξ
Ο Νίκος Κουρκούλης δεν θέλει την καλή του «πυργοδέσποινα της κουζίνας». Δεν τον νοιάζει αν εκείνη δεν ξέρει να μαγειρεύει μουσακά, δεν πλένει, δεν σιδερώνει. Τι ζητάει ο Νίκος Κουρκούλης από αυτήν που θα είναι στο πλευρό του; Να είναι χαμογελαστή, να περνάει καλά μαζί της, να συζητάνε και να μπορούν να συνεννοηθούν. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι να τον γεμίζει και σεξουαλικά.

Εξυπνάδα και χιούμορ
Μια γυναίκα μπορεί να σε κερδίσει με το μυαλό της πιστεύει ακράδαντα ο Χρήστος Γιάνναρης. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Νομίζω ότι η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο πια. Έχω γνωρίσει δίμετρες κουκλάρες που μετά τα πρώτα δέκα λεπτά ήθελα να φύγω. Εγώ θέλω να είναι έξυπνη, να έχει χιούμορ και διάθεση για ζωή. Επίσης, να μην το παίζει μοιραία και ερωτική», υποστηρίζει.

Δυνατή προσωπικότητα
Μπορεί να έχει εκατοντάδες θαυμάστριες ο Πάνος Καλλίδης, αλλά αναζητάει αυτή τη μία και μοναδική που θα του γεμίσει τη ζωή. «Ψάχνω μια γυναίκα με προσωπικότητα», τονίζει και συνεχίζει: «Δεν θέλω κάποια που θα κρεμαστεί επάνω μου και θα μπει στη ζωή μου, αλλά μια γυναίκα που να έχει τη ζωή της και να συμβαδίσουμε».

Αδύνατη και κατασταλαγμένη
Ο Κώστας Φραγκολιάς έχει ξεκάθαρη άποψη για τη γυναίκα των ονείρων του: τη θέλει απαραίτητα όμορφη, αδύνατη, ήρεμη, κατασταλαγμένη και σοβαρή. Όπως φαίνεται, και ο ίδιος έχει ωριμάσει, οπότε ξέρει τι θέλει από την κοπέλα που θα είναι στο πλευρό του και τι μπορεί ο ίδιος να της δώσει.

«Ζουμερή» και δυναμική
Στον «Έρωτα» ο ζεν πρεμιέ Δημήτρης Λιακόπουλος είχε βρει τη γυναίκα των ονείρων του. Στη ζωή του, όμως, την ψάχνει ακόμα και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τη θέλει ψηλή, αδύνατη, αλλά όχι υπερβολικά, αφού του αρέσει να έχει ζουμερές καμπύλες. Αυτά από εξωτερική εμφάνιση, γιατί παράλληλα θέλει να έχει δυναμικό χαρακτήρα και ισχυρή προσωπικότητα.

Γοητεία και μυαλό
Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι επικίνδυνα γοητευτικός και πολύ γενναιόδωρος στα αισθήματά του όταν ερωτευτεί, γιατί δεν ερωτεύεται εύκολα, όπως τονίζει ο ίδιος. Όσο για τη γυναίκα των ονείρων του, τη φαντάζεται «μάλλον ξανθιά, όμορφη, έξυπνη και με χιούμορ», ενώ παράλληλα επισημαίνει: «Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στη γοητεία του μυαλού μιας γυναίκας».

Σοβαρή και σπιτόγατα
Αν είστε γυναίκα-σπιτόγατα, σοβαρή και δυναμική και σας αρέσει η μαγειρική, γιατί η μητέρα του Διονύση Μακρή είναι πρώην σεφ και τον έχει συνηθίσει στα πολύ νόστιμα φαγητά και γλυκά, τότε ίσως έχετε ελπίδες να τον κατακτήσετε, αν στο μεταξύ δεν σας έχει προλάβει άλλη, όπως ακούγεται τελευταία στον καλλιτεχνικό χώρο. Πάντως, ο νεαρός τραγουδιστής θέλει τη γυναίκα που θα είναι πλάι του οπωσδήποτε δυναμική και αληθινή κυρία. Δηλαδή, να σέβεται τον εαυτό της και να ξέρει να σταθεί δίπλα σ' έναν άντρα με αξιοπρέπεια.

Ομορφιά και ψυχή
Ο γοητευτικός Τάσος Νούσιας, που τον γνωρίσαμε ως σκληρό αστυνομικό στο «Μαζί σου», έχει δηλώσει ότι κάποιες όμορφες γυναίκες προσελκύουν μόνο τη ματιά του. Αυτές όμως που τον συγκινούν πραγματικά του δίνουν καθ ολοκληρίαν οργασμό, και πνευματικό και σωματικό. Κι εκείνος πάντα επιλέγει να είναι μόνο με μια γυναίκα που τον συγκινεί πραγματικά!

Αυθόρμητη και σταθερή
Μπορεί στο «Μια στιγμή δυο ζωές» να δείχνει σκληρός και μετρημένος στον έρωτα, ο Μιχάλης Μαρκάτης όμως στην προσωπική του ζωή προτιμά άλλο μοντέλο γυναίκας. «Εκείνη που θα είναι κορίτσι και γυναίκα συνάμα, θα διαθέτει, δηλαδή, κοριτσίστικο αυθορμητισμό και γλύκα, αλλά θα είναι και γυναίκα που θα ξέρει να συμπεριφέρεται ανάλογα στις περιστάσεις και στους χώρους όπου βρίσκεται», έχει δηλώσει ο ηθοποιός. Επίσης, θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση «να καταλαβαίνει τα θέλω μου και να μπορεί να σταθεί δίπλα μου στις όποιες δυσκολίες θα φέρει η ζωή στο διάβα της».

Φετίχ με τα μαλλιά
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, περάστε καλού κακού από ένα κομμωτήριο πριν, γιατί αν εμφανιστείτε αχτένιστες, δεν θα έχετε καμιά τύχη! Το έχει παραδεχτεί, έχει μεγάλο κόλλημα με τα μαλλιά της γυναίκας. Το απλό, ωραίο χτένισμα τραβάει αρχικά την προσοχή του, αλλά «στη συνέχεια με έλκει μια ωραία εμφάνιση και έπειτα αρχίζω κουβέντα για να βρω πιο εσωτερικά θέματα», όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Αν και ντροπαλός, μάλλον θα κάνει εκείνος το πρώτο βήμα, αλλά αν δεν το τολμήσει, ορθώστε το ανάστημά σας, αφού θα έχετε πάει κομμωτήριο και πριν βουτήξετε στη θάλασσα και χαλάσει το μιζανπλί, φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και πλησιάστε τον!

Όχι στις «ταμπέλες»
Ο ωραιότερος άντρας του κόσμου θα περίμενε κανείς ότι θα ήθελε να έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα. Κι όμως, ο Νίκος Παπαδάκης δεν βάζει ταμπέλες στον έρωτα. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά έχει πει, «δεν με νοιάζει η εικόνα της γυναίκας. Έρωτας κατά παραγγελία δεν γίνεται».

Πιστή και ανεκτική
Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ευαίσθητος και δίνεται απόλυτα στη γυναίκα που αγαπάει. Βλέπει τα πράγματα σε βάθος και δίνει προτεραιότητα στη γυναίκα που ξέρει να τον καταλαβαίνει και να είναι πιστή. Ιδανική γυναίκα για εκείνον είναι αυτή που τον δέχεται όπως είναι, αφού, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, δεν είναι τόσο εύκολος χαρακτήρας, αλλά η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό του θα είναι σίγουρη ότι της είναι πιστός και αφοσιωμένος.

Κατανόηση και ελευθερία
Ο Γιώργος Χρήστου πιστεύει ότι μια γυναίκα ζητάει από έναν άντρα ασφάλεια, αγάπη και στοργή, ενώ τα ίδια θέλει και ένας άντρας από τη γυναίκα που θα έχει στο πλευρό του. Ένας συνδυασμός μια όμορφης εξωτερικής εμφάνισης και ενός έξυπνου μυαλού είναι αυτό που θέλει. Επίσης, κατανόηση και να μπορεί να έχει τις δικές του στιγμές, χωρίς να «πνίγεται» και να καταπιέζεται από την αγάπη της.

Θηλυκή και εκφραστική
Το πρώτο πράγμα που προσέχει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της. «Μπορώ να καταλάβω πολλά από το βλέμμα της», τονίζει. Στη συνέχεια προσέχει το στυλ της και δεν του αρέσει που οι γυναίκες ντύνονται και συμπεριφέρονται σαν άντρες. Προτιμά τις θηλυκές... γυναίκες και αυτές που έχουν καθαρό και εκφραστικό βλέμμα.

Όλα ή τίποτα
Κούκλος είναι ο Κώστας Μαρτάκης, πώς λοιπόν να μην τα θέλει όλα από ένα κορίτσι; Τώρα, βέβαια, που ξεκαθαρίστηκε το θέμα και με την Άνι Λόρακ δεν τρέχει τίποτα μπορείτε να του πιάσετε κουβέντα στην παραλία. Προσοχή όμως, γιατί ο τραγουδιστής το έχει δηλώσει: η κοπέλα που θα σταθεί στο πλευρό του πρέπει να έχει την εμφάνιση της Ζιζέλ ή έστω της Μόνικα Μπελούτσι! Αν... προσεγγίζετε λοιπόν το μοντέλο, μιλήστε του και στη συνέχεια εκείνος θα κρίνει αν έχετε και μυαλό και προσωπικότητα. Δηλαδή, με λίγα λόγια, πρέπει να είστε θεά σε όλα σας.