Λίγο πριν από το γάμο...

28.07.2008
Ανοιξε πέτρααα να διαβώωω, χάνω τον άντρα που αγαπώωω... Αυτό κατά πάσα πιθανότητα ήταν το σύνθημα στη διαδήλωση διαμαρτυρίας μαυροντυμένων πρώην debutants των μεγάλων τζακιών Αθηνών αλλά και μοντέλων της διεθνούς πασαρέλας στους δρόμους του Κεφαλαρίου και του Κολωνακίου την ώρα που ο πρώην πλέον περιζήτητος εργένης του δικηγορικού χώρου Γιάννης Δεληκωστόπουλος μας ανακοίνωνε τους γάμους του!

Ανοιξε πέτρααα να διαβώωω, χάνω τον άντρα που αγαπώωω... Αυτό κατά πάσα πιθανότητα ήταν το σύνθημα στη διαδήλωση διαμαρτυρίας μαυροντυμένων πρώην debutants των μεγάλων τζακιών Αθηνών αλλά και μοντέλων της διεθνούς πασαρέλας στους δρόμους του Κεφαλαρίου και του Κολωνακίου την ώρα που ο πρώην πλέον περιζήτητος εργένης του δικηγορικού χώρου Γιάννης Δεληκωστόπουλος μας ανακοίνωνε τους γάμους του! Σε ένα καταπληκτικό cocktail party στο σπίτι του στο Κεφαλάρι ο νεαρός λέκτορας της Νομικής και γόνος εξαίρετης οικογένειας δικηγόρων κάλεσε την crme de la crme της κοινωνικής ζωής των Αθηνών, με σκοπό να ανακοινώσει τον επερχόμενο γάμο του με την καλλονή δικηγόρο Ελίνα Κοτσίρη. Η δεξίωση έγινε στους καταπράσινους κήπους της οικίας του υπό τους ήχους της live jazz με εντελώς ανάλαφρη διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν γνώριζε τους ακριβείς λόγους της πρόσκλησης. Και για να σας εκμυστηρευτώ και κάτι που δεν γνωρίζετε...

...Ο Γιάννης Δεληκωστόπουλος και η Ελίνα Κοτσίρη λίγες μέρες αργότερα παντρεύτηκαν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο στον Άγιο Δημήτριο στην Κηφισιά με κουμπάρους τον Αυγουστίνο Ζενάκο του «Βήματος», τη Μελίνα Τραυλού από τον εφοπλιστικό χώρο και τον επιχειρηματία Δημήτρη Μοράλογλου. Φωτογραφίες θα έχουμε μόλις το ζευγάρι γυρίσει από το honeymoon στη Βενετία. Πάντως, θα σας πω ότι η Ελίνα Κοτσίρη-Δεληκωστοπούλου ήταν πανέμορφη στο Vera Wang νυφικό της και πραγματικά έλαμπε από ευτυχία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ