Οι Μπραντζελίνα κάνουν... σεξοτουρισμό

01.04.2011
Από αυτό το περίφημο "και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" δεν εξαιρείται κανείς και φυσικά ούτε και οι πιο διάσημοι σταρ του κόσμου, οι οποίοι τυχαίνουν και πολύτεκνοι. Ένας λόγος παραπάνω δηλαδή… Ή μάλλον: έξι λόγοι παραπάνω!


Από αυτό το περίφημο "και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" δεν εξαιρείται κανείς και φυσικά ούτε και οι πιο διάσημοι σταρ του κόσμου, οι οποίοι τυχαίνουν και πολύτεκνοι. Ένας λόγος παραπάνω δηλαδή… Ή μάλλον: έξι λόγοι παραπάνω!

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, και αντίθετα με τις κακές γλώσσες που τους ήθελαν κάθε τόσο να χωρίζουν- ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υπήρξαν απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο. Το ίδιο έκαναν και με τα παιδιά τους.

Το διάσημο ζευγάρι έχει έξι παιδιά. Τρία υιοθετημένα [τον 9χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 7χρονο Παξ (Pax) και την 6χρονη Ζαχάρα (Zahara)] και τρία βιολογικά [την 4χρονη Σιλό (Shiloh) και τα δίχρονα δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox)].

Ωστόσο, παρότι τα παιδιά έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή τους, οι Μπραντζελίνα έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι βασική τους προτεραιότητα παραμένει ο ουσιαστικός χρόνος που προσπαθούν να βρουν για τους δυο τους, μακριά από όλους και από όλα.

Έτσι, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες ο 47χρονος ηθοποιός πήρε την καλή του και πήγαν στο υπερπολυτελές και απομονωμένο θέρετρο "Amangiri" στη Λίμνη Πάουελ της Γιούτα όπου έμειναν δύο μέρες (26 και 27 Μαρτίου).

"Ο Μπραντ είπε ότι ήταν καιρός να απολαύσουν λίγο καιρό μόνοι οι μαμά και ο μπαμπάς", μεταφέρουν πηγές.

Το ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο στις 2 το μεσημέρι και το βράδυ απόλαυσαν ένα ξεχωριστό ρομαντικό δείπνο για δύο. Το επόμενο πρωί πέταξαν με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο επάνω από τη λίμνη ενώ στη συνέχεια χάρηκαν την τόσο δυσεύρετη ησυχία.

Οι σουίτες στο ξεχωριστό θέρετρο κοστίζουν περίπου $3.000 (€2.100) τη βραδιά και προσφέρουν μεταξύ άλλων μια μαγευτική θέα της ερήμου, υπηρεσίες σπα, γιόγκα, γυμναστικής και ομορφιάς.

Την περασμένη εβδομάδα, η 36χρονη Τζολί πήρε τα παιδιά της και πήγε στη Νέα Ορλεάνη, όπου ο μπαμπάς Μπραντ βρίσκεται αυτό τον καιρό για γυρίσματα.

Οι δυο τους έχουν επανειλημμένα εξηγήσει ότι δεν εργάζονται ποτέ και οι δύο την ίδια περίοδο. Πάντα ο ένας είναι με τα παιδιά. Και αφού η μαμά Αντζελίνα τελείωσε τα γυρίσματα της πρώτης της ταινίας ως σκηνοθέτης, τώρα είναι η σειρά του μπαμπά, ο οποίος ετοιμάζει την ταινία "Big Easy".

Ζωή Κίττα