Συγκάτοικοι λόγω έρωτα

23.07.2008
Εκείνη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ και μόλις στα 32 της κάτοχος του πολυπόθητου χρυσού αγαλματιδίου.

Εκείνη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ και μόλις στα 32 της κάτοχος του πολυπόθητου χρυσού αγαλματιδίου. Εκείνος τάχιστα ανερχόμενος ζεν πρεμιέ και με τη φήμη του καλού παιδιού. Το δεύτερο πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ (σ.σ.: μετά τους Τζολί - Πιτ) Ρις Γουίδερσπουν - Τζέικ Τζίλενχαλ αποφάσισε να συγκατοικήσει, κάνοντας τα ταμπλόιντ σε ΗΠΑ και Λονδίνο να μιλάνε ήδη για «πρόβα γάμου».

Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στο Λονδίνο ο πρωταγωνιστής του «Βrokeback Μountain» μετακόμισε στο αξίας 5 εκατ. δολ. σπίτι της αγαπημένης του στο Λος Άντζελες, χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλείψει μέχρι στιγμής οριστικά το δικό του σπίτι στο Χόλιγουντ.

Με τη βούλα πλέον χωρισμένη η Ρις Γουίδερσπουν (σ.σ.: το διαζύγιό της με τον Ράιαν Φελίπε εκδόθηκε στις 12 Ιουνίου) αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη νέα της σχέση. Σ αυτό βέβαια μέτρησε πάρα πολύ η συμπάθεια που τρέφουν τα δύο της παιδιά, η 8άχρονη Άβα και ο 4χρονος Ντίκον, στον Τζέικ αλλά και το αίσθημα ασφάλειας που τους προσφέρει.

Η συγκατοίκηση μάλιστα φέρεται να έχει την έγκριση ακόμη και του πρώην συζύγου της, με τον οποίο βέβαια η Ρις επικοινωνεί προς το παρόν μόνο μέσω e-mail. Η ημέρα της Ρις και του Τζέικ ξεκινάει με πρωινό στο κρεβάτι και στη συνέχεια κάνουν γιόγκα, τζόκινγκ ή ποδηλασία στα κοντινά πάρκα. Όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βγαίνουν τα βράδια με φιλικά ζευγάρια για φαγητό στα «Comme Ca», «Μadeo» και «Ρizzeria Μozza» τα πλέον φημισμένα εστιατόρια του L.A. ή παραγγέλνουν ινδικό στο σπίτι.

Ο γάμος πλέον είναι πολύ κοντά, αν και η Ρις μετά από όσα τράβηξε από τον πρώην της δύσκολα πλέον προφέρει την επίμαχη λέξη! Γ.Π.