Ερωτευμένος... cameraman

21.07.2008
Μπορεί τώρα που τελείωσε η «Μαρία η άσχημη» να κάνει ξέγνοιαστες διακοπές μαζί με την αγαπημένη του στη Μύκονο, σύντομα όμως επιστρέφει στην Αθήνα για να ξεκινήσει γυρίσματα ο Χρήστος Πλαϊνης.

Μπορεί τώρα που τελείωσε η «Μαρία η άσχημη» να κάνει ξέγνοιαστες διακοπές μαζί με την αγαπημένη του στη Μύκονο, σύντομα όμως επιστρέφει στην Αθήνα για να ξεκινήσει γυρίσματα ο Χρήστος Πλαϊνης. Ο γοητευτικός ηθοποιός μετά τις βουτιές σε Καλό Λιβάδι, Ψαρρού και Πάνορμο και τους ρομαντικούς περιπάτους στα Ματογιάννια με την Όλγα Τούντα μόλις επιστρέψει στην Αθήνα, θα πει «αντίο» στις διακοπές και θα περάσει το υπόλοιπο καλοκαίρι στα τηλεοπτικά πλατό, καθώς έκλεισε και πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μίας ακόμη τηλεοπτικής μεταφοράς από την ισπανική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, θα είναι ο πρωταγωνιστής αισθηματικής κομεντί που έχει τον προσωρινό τίτλο «Οut of Control», την οποία θα δούμε τη νέα τηλεοπτική περίοδο από το Μega.

Συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η Μαρία Λεκάκη και χώρος δράσης ένας τηλεοπτικός σταθμός, στον οποίο θα αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ ενός κάμεραμαν (Χρήστος Πλαϊνης) και μιας πληθωρικής δημοσιογράφου (Μαρία Λεκάκη). Μάλλον ενδιαφέρον ακούγεται, δεδομένου του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού για όσα διαδραματίζονται στα παρασκήνια των καναλιών. Γ.Π.