Η Μυρτώ Κοντοβά γράφει για την Βίσση!

22.07.2008
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα συνεργαστεί με τη Μυρτώ Κοντοβά στο πλαίσιο της επιστροφής της στη δισκογραφία, όπου πλέον μιλάμε για τη μετά Καρβέλα εποχή.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα συνεργαστεί με τη Μυρτώ Κοντοβά στο πλαίσιο της επιστροφής της στη δισκογραφία, όπου πλέον μιλάμε για τη μετά Καρβέλα εποχή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό ετοιμάζει δειλά δειλά το μεγάλο comeback, το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα το μουσικό της παρελθόν.

Είναι αλήθεια ότι είχαμε τις απορίες μας για την εμφάνιση της Σοφίας Καρβέλα στο σίριαλ «Υπέροχα πλάσματα». Πού να ξέραμε, όμως, ότι η μαμά Βίσση και η δημιουργός της σειράς Μυρτώ Κοντοβά είναι φίλες και όχι μόνο! Η Άννα Βίσση βρίσκεται ήδη στο στούντιο και μελετάει προτάσεις νέων δημιουργών, οι οποίοι θα της φωτίσουν μουσικά το νέο μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Άννα θέλει πλέον να χαράξει άλλη πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη χρυσή εποχή που πέρασε με τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό φαίνεται και από την απόφασή της να συνεργαστεί στη νέα της δουλειά με την πολύ καλή της φίλη. Η δημοσιογράφος και δημιουργός των «Υπέροχων πλασμάτων», αλλά και «μαμά» του υπέροχου τραγουδιού της Άλκηστης Πρωτοψάλτη «Τραβάς σκανδάλη» θα γράψει στίχους άγνωστο για πόσα τραγούδια για την καινούργια δισκογραφική δουλειά της Άννας Βίσση. Αυτόν τον καιρό οι δυο τους βρίσκονται στο στούντιο μελετώντας προτάσεις και ανταλλάσσοντας πολλές ιδέες. Φαίνεται λοιπόν πως η Άννα Βίσση αποφάσισε να επιστρέψει ξανά δυνατά στα μουσικά δρώμενα, διανύοντας όμως για τα καλά μια νέα εποχή. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η Μυρτώ Κοντοβά έδωσε τα χέρια με το Mega, το οποίο θα φιλοξενήσει την επόμενη τηλεοπτική της δουλειά. Αστέρης Κασιμάτης