Στα κορτ με τον Παγδατή

18.07.2008
Μια... δημοσιογραφική έκπληξη περίμενε την προηγούμενη Τρίτη όσους βρέθηκαν στο Athens Tennis Academy, προκειμένου να απολαύσουν την αναμέτρηση δύο κορυφαίων αστέρων των κορτ

Μια... δημοσιογραφική έκπληξη περίμενε την προηγούμενη Τρίτη όσους βρέθηκαν στο Athens Tennis Academy, προκειμένου να απολαύσουν την αναμέτρηση δύο κορυφαίων αστέρων των κορτ, του Κύπριου τενίστα Μάρκου Παγδατή και του Γάλλου συναθλητή του Jullien Βenneteau.

Αμέσως μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter o Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κρίστι και το μεγαλύτερο γιο του Πάνο στις VIP θέσεις του γηπέδου, όχι μόνο για να παρακολουθήσει...

Μετά τον αγώνα Παγδατή - Benneteau ακολούθησε φιλικό διπλό στο οποίο «συμμάχησαν» Νίκος Χατζηνικολάου και Μάρκος Παγδατής, με αποτέλεσμα φυσικά τη νίκη! Ένθερμοι οπαδοί του κεντρικού άνκορμαν του Alter, εκτός από τη σύζυγό του και το γιο του, όλοι οι θεατές του αγώνα, που δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν και να φωνάζουν ρυθμικά τo όνομά του.

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος απόλαυσε πραγματικά τον αγώνα... Όταν σκόραρε επί των αντιπάλων, πανηγύριζε σαν μικρό παιδί, ενώ όταν έκανε λάθος, μετέτρεπε τη ρακέτα του σε... κιθάρα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στην Αθήνα και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter μέχρι και το τέλος Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει οικογενειακώς για διακοπές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Athens Tennis Academy στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τη Michelle Krause, που έκανε επίδειξη του cardio tennis, μιας καινοτομίας στο χώρο του fitness, αφού συνδυάζει το τένις με την αεροβική εκγύμναση. Γ.Π.