Χρανιώτης: "Έφτασα κοντά στο θάνατο"!

31.03.2011
Μία ζωή ριψοκίνδυνη έχει ζήσει ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έφτασε μέχρι τον θάνατο! Ο γνωστός ηθοποιός είναι άνθρωπος των ανατροπών και η συμμετοχή του στο Dancing with the stars, μόνο ως... ανατροπή μπορεί

Μία ζωή ριψοκίνδυνη έχει ζήσει ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έφτασε μέχρι τον θάνατο! Ο γνωστός ηθοποιός είναι άνθρωπος των ανατροπών και η συμμετοχή του στο Dancing with the stars, μόνο ως... ανατροπή μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μόλις ακούσαμε το όνομά του στη λίστα των λαμπερών συμμετεχόντων, μία άλφα έκπληξη τη νιώσαμε.

Ο Χρανιώτης σε συνέντευξή του στο «Hello» μιλάει για μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του, όπου δεν του άρεσε τίποτε, είχε παραιτηθεί απ’ όλα, ενώ αυτά τα τρία χρόνια που κράτησε, συνειδητά είχε φτάσει κοντά στο θάνατο! «Υπήρξε ένα βράδυ που δεν είχα καμία διάθεση να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δεν ονειρευόμουν, δεν με ενδιέφερε να βγάλω περισσότερα χρήματα».

Μέχρι τα 30 του έκανε μία ριψοκίνδυνη ζωή, όπου έβγαινε έπινε, έπαιρνε τη μηχανή κι έφευγε τρέχοντας με τρελές ταχύτητες. «Έχω κοιμηθεί ακόμη και πάνω στη μηχανή. Με ξύπνησε ο συνοδηγός μου που ουσιαστικά μού έσωσε τη ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, τώρα τα έχει αφήσει πίσω και βρίσκεται σε μία δημιουργική περίοδο, ενώ η ιδέα της πατρότητας του αρέσει.