Η Βίσση μιλάει για τον... φλογερό Αντώνη Σαμαρά!

31.03.2011
«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα...... Λα λα λα». Μία νοσταλγική διάθεση φαίνεται ότι έπιασε την Άννα Βίσση, η οποία σε συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό μίλησε για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά προ αμνημονεύτων χρόνων

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα...... Λα λα λα». Μία νοσταλγική διάθεση φαίνεται ότι έπιασε την Άννα Βίσση, η οποία σε συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό μίλησε για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά προ αμνημονεύτων χρόνων. Τη γνωριμία της με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας την έκανε ο Μανώλης Μητσιάς.

Ο Πρόεδρος μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Χάρβαρντ, ενώ η «Απόλυτη» ήτο νέο κοριτσάκι του «ποιοτικού» και δεν είχε γνωρίσει ακόμη το Νίκο Καρβέλα. Ο Σαμαράς της έκανε εντύπωση αμέσως, διότι ήταν έναν πανέξυπνος και γοητευτικός άνδρας. «Δεν ξέρω αν διατηρεί την ίδια φλόγα και σήμερα» αποκαλύπτει η σταρ, η οποία προβλέπει για τον... φλογερό Σαμαρά πώς αν δεν έχει «χαλάσει», θα γίνει ένας καλός πρωθυπουργός.

Αυτό ακούγεται, λίγο... απειλητικό! Τέλος πάντων, η «Απόλυτη» κάνει και το πολιτικό της σχόλιο, πάντα αναφορικά με τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της. «Η πολιτική σήμερα έχει χαλάσει. Δεν αφήνει περιθώρια σε αυτούς που την ασκούν να είναι ο εαυτός τους». Σήμερα δεν έχει σχέσεις με τον Σαμαρά και δεν μπορεί αν ξέρει αν ανήκει στην κατηγορία αυτών που η πολιτική τους «χαλάει... «Εγώ γνώρισα τον Αντώνη σε μία άλλη περίοδο, δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αντώνη του σήμερα»!