Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία

11.07.2008
Εσείς σε ποια παραλία θα αράξετε φέτος για να μας διαβάζετε; Τι; Δεν αποφασίσατε ακόμη; Ε, γι αυτό είμαστε εδώ! Δέκα αγαπημένα πρόσωπα της σόουμπιζ μας προτείνουν τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας

Aπό τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Εσείς σε ποια παραλία θα αράξετε φέτος για να μας διαβάζετε; Τι; Δεν αποφασίσατε ακόμη; Ε, γι αυτό είμαστε εδώ! Δέκα αγαπημένα πρόσωπα της σόουμπιζ μας προτείνουν τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας για ιδανικές βουτιές σε υπέροχα νερά είτε κοντά είτε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Νικολέττα Καρρά: «Μου αρέσουν πολύ όλες οι παραλίες της Χαλκιδικής και τις προτείνω ανεπιφύλακτα».

Σύλβια Δελικούρα: «Είναι πάρα πολύ ωραία στους Εγκρεμνούς της Λευκάδας, αν και τραβάς μια ταλαιπωρία μέχρι να φτάσεις, αφού πρέπει να κατέβεις 350 σκαλιά. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο».

Ιωάννα Πηλιχού: «Στον Κάλαμο στην Εύβοια, επειδή έχει πεντακάθαρα νερά, ωραιότατα ταβερνάκια και έναν υπέροχο απομονωμένο κόλπο, όπου ούτε σήμα στο κινητό δεν πιάνει».

Ελένη Καρποντίνη: «Ο Άγιος Προκόπης στη Νάξο έχει καταπληκτική αμμουδιά και έχει αναδειχθεί η τέταρτη καλύτερη παραλία της Ευρώπης».

Χάρης Ασημακόπουλος: «Στις Τριάδες της Μήλου, με τα καταγάλανα νερά και την άσπρη άμμο. Ιδανικές για όσους προτιμούν να έχουν την ησυχία τους, αφού σχεδόν πάντα είναι άδειες».

Φαίη Βώκου: «Στον Βρέλο Σπετσών, επειδή έχει πολύ καθαρή θάλασσα και φοβερό beach bar. Επίσης, στους Αγίους Αναργύρους, πάλι στις Σπέτσες, όπου μπορείς να κάνεις υπέροχο μαύρισμα».

Παναγιώτης Καποδίστριας: «Όταν είσαι στην Αθήνα, η πιο ωραία εξόρμηση που μπορείς να κάνεις είναι στην παραλία του Σχινιά. Όμως, και το Σιδάρι στην Κέρκυρα είναι πολύ ωραία επιλογή».

Φαίδρα Δρούκα: «Στα νερά της Μήλου έκανα τα ωραιότερα μπάνια μου. Θεωρώ ότι έχει πολλές ωραίες παραλίες το συγκεκριμένο νησί».

Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Μου αρέσει πολύ στον Πευκάρι στη Θάσο. Βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού, έχει βαθιά νερά, βράχια και μια πολύ ωραία σπηλιά, να κοιτάς όταν κολυμπάς».

Νίκος Μουρατίδης:
«Στο Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας με τα τυρκουάζ νερά είναι συγκλονιστικά, θεϊκά».