Γέφυρα επικοινωνίας για Άννα και Νίκο

17.07.2008
Χαρές και πανηγύρια για την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα τα Χριστούγεννα, αφού θα βαφτίσουν το γιο τους, μετά τη γέννηση του οποίου έχουν δεθεί ακόμα περισσότερο σαν ζευγάρι!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Χαρές και πανηγύρια για την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα τα Χριστούγεννα, αφού θα βαφτίσουν το γιο τους, μετά τη γέννηση του οποίου έχουν δεθεί ακόμα περισσότερο σαν ζευγάρι! Νονά θα είναι η Σοφία Καρβέλα, η οποία πιστεύει ότι με αυτή την κίνηση θα φέρει πιο κοντά και τους γονείς της, την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Ούτε η ίδια η Αννίτα δεν μπορεί να πιστέψει πόσο πολύ την έχει αλλάξει η μητρότητα και αυτό μόλις μέσα σε λίγους μήνες. Δείχνει πλέον πολύ πιο ήρεμη, κάτι που εντόπισαν και οι τηλεκριτικοί, σχολιάζοντάς τη μάλιστα ανάλογα. Φυσικά, η παρουσιάστρια ούτε έδινε ούτε δίνει σημασία σε όσα λέγονται και γράφονται για το άτομό της, ακόμα και όταν πρόκειται για θετικά σχόλια. Η οικοδέσποινα του «Je t aime» αποφάσισε με τη συγκατάνευση και του Νίκου Καρβέλα να κάνουν τη βάφτιση του παιδιού της στην ιδιαίτερή της πατρίδα, την Καλαμάτα, μακριά από τα φλας των φωτογράφων και κοντά στην οικογένειά της. Ο μουσικοσυνθέτης, που τη λατρεύει, αφήνει την Αννίτα να αποφασίζει για το οτιδήποτε, αφού της έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Η είδηση όμως δεν είναι ότι θα γίνει η βάφτιση το Δεκέμβριο, αλλά το ότι η πνευματική μαμά του μικρού θα είναι η κόρη του Νίκου, η Σοφία Καρβέλα. Τους ζήτησε η ίδια να γίνει η νονά του μικρού της αδερφού, τον οποίο λατρεύει. Τον βλέπει σαν το αδερφάκι που δεν είχε, αλλά που ήθελε πολύ να έχει στα παιδικά της χρόνια. Στην απόφαση της Σοφίας δεν πήρε καμία θέση η Άννα Βίσση, καθώς τη θεωρεί αρκετά σοβαρή και ώριμη, ώστε να πράττει όπως επιθυμεί. Αυτό ως απάντηση σε όσους θέλουν την τραγουδίστρια να επιβάλλει στην κόρη της τι θα κάνει και τι όχι. Τέλος, εκτός από τη Σοφία, πιθανότατα να υπάρξει και δεύτερος νονός, από την πλευρά της Αννίτας, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Όσον αφορά τη Σοφία, ξέρει ότι με αυτή της την κίνηση θα ανοίξει μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στους γονείς της, την Άννα και τον Νίκο, που το τελευταίο διάστημα δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Η τρυφερή Σοφία θέλει πολύ να τους ξαναδεί μαζί, να μιλάνε και να περνάνε όλοι παρέα ευτυχισμένες στιγμές όπως στο παρελθόν.