Την «έριξε» στο κρεβάτι του για 15.000 ευρώ

16.07.2008
Της άρεσε πάντα ως άντρας. Άλλωστε, τον «καμάρωνε» συχνά πυκνά στα περιοδικά τα οποία απασχολεί με τις ερωτικές του κατακτήσεις, που είναι ουκ ολίγες για το γοητευτικό γιο πασίγνωστης οικογένειας εφοπλιστών.

Της άρεσε πάντα ως άντρας. Άλλωστε, τον «καμάρωνε» συχνά πυκνά στα περιοδικά τα οποία απασχολεί με τις ερωτικές του κατακτήσεις, που είναι ουκ ολίγες για το γοητευτικό γιο πασίγνωστης οικογένειας εφοπλιστών. Έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τον γνωρίσει η νεαρά μοντέλα, η οποία κάποτε διακρίθηκε σε διαγωνισμό ομορφιάς. στη συνέχεια οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα για την ξανθιά καλλονή και πολύ γρήγορα βρέθηκε στα τηλεοπτικά πλατό. Ο καιρός περνούσε, λοιπόν, κάπως ανιαρά για την αέρινη ύπαρξη των 25 Μαϊων. Έβγαινε σε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να συναντήσει το «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου της», αλλά... μάταια. Ένα βράδυ, όμως, η τύχη τής χαμογέλασε. Με φίλους της βρέθηκε σε γνωστότατο κλαμπ των Αθηνών. Καθώς λικνιζόταν στους ρυθμούς της μουσικής και παρόλο το σκοτάδι, τον διέκρινε λίγα μέτρα μακριά της να περνάει ευχάριστα την ώρα του με την παρέα του. Δεν πίστευε στα μάτια της. Η θεά Τύχη, όμως, φάνηκε να είναι απόλυτα στο πλευρό της εκείνο το βράδυ, αφού στενό πρόσωπο από την παρέα της έτυχε να γνωρίζει ένα μέλος από τη συντροφιά του διακαή της πόθου. Οι συνδετικοί κρίκοι ανέλαβαν λοιπόν να ενώσουν τις παρέες ώστε το μοντέλο να βρεθεί σύντομα να τα λέει τετ α τετ με τον πλούσιο γόνο, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της με την πρώτη ματιά. Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν πανεύκολα για την καλλονή, ώστε να βρεθεί στο κρεβάτι του νεαρού, ο οποίος φυσικά δεν είχε καμία αντίρρηση. Ούτε και για αυτό που του ζητήθηκε στη συνέχεια...

Ανάμεσα σε σφηνάκια και στενό χορευτικό μαρκάρισμα δεν χρειάστηκε και πολλή ώρα ώστε να ανάψουν τα... κορμιά και να φύγουν άρον άρον για το σπίτι της καλλονής, που έχει κοσμήσει πολλά εξώφυλλα περιοδικών. Ο πλούσιος γόνος συμφώνησε αμέσως, όπως και για την αμοιβή που του ζήτησε η θαυμάστριά του. Έναντι 15.000 ευρώ θα μπορούσε να περάσει ένα πολύ καυτό βράδυ μαζί της. Το ποσό φυσικά δεν ήταν θέμα για το νεαρό επιχειρηματία, ωστόσο δεν μπόρεσε να μη σκάσει ένα χαμόγελο όταν το μοντέλο του είπε πως κανονικά η αμοιβή είναι υψηλότερη, αλλά επειδή της αρέσει, του κάνει καλύτερη τιμή!