Φίλη της «έκλεψε» τον άντρα

10.07.2008
Η γλυκιά Καναδή τραγουδίστρια Σανάια Τουέιν πίστευε ότι η ζωή της χάρισε απλόχερα τις ομορφότερες γεύσεις: γάμο, μητρότητα, πετυχημένη καριέρα.

Η γλυκιά Καναδή τραγουδίστρια Σανάια Τουέιν πίστευε ότι η ζωή της χάρισε απλόχερα τις ομορφότερες γεύσεις: γάμο, μητρότητα, πετυχημένη καριέρα. Θεωρούσε ότι τα είχε όλα μέχρι που ο άντρας της, ο παραγωγός-στιχουργός Ρόμπερτ «Μουτ» Λανγκ, τα έφτιαξε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με την καλύτερή της φίλη. Ωστόσο, από το περιβάλλον του ζευγαριού δεν επιβεβαιώνεται ο παράνομος δεσμός του συζύγου, παρά μόνο ο χωρισμός. Το νέο μαθεύτηκε στις 24 Μαϊου, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια απουσίασε από μια μεγάλη δεξίωση και εκπρόσωπός της ζήτησε κατανόηση, μιας «και η Σανάια περνάει δύσκολες ώρες», όπως είχε πει. Η είδηση του επικείμενου διαζυγίου έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα του Τύπου, που ήταν πολλά αλλά ασαφή, αφού πουθενά δεν επιβεβαιωνόταν ότι ο σύζυγος της Σανάια διατηρούσε παράνομη σχέση με την επί 8 χρόνια γραμματέα της και καλύτερή της φίλη.

Οι μόνες ασφαλείς ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν και αφορούσαν το χωρισμό του πετυχημένου ζευγαριού ήταν, πρώτον, ότι ο Ρόμπερτ τον περασμένο Μάιο ζήτησε από τη Σανάια να χωρίσουν λέγοντάς της ότι απλώς θέλει να βγει από αυτόν το γάμο, αλλά χωρίς να της πει το λόγο. Και δεύτερον, ότι σε συνέντευξή του διέψευσε ότι ο χωρισμός του από τη Σανάια οφείλεται σε παράνομο δεσμό του με την καλύτερη φίλη της γυναίκας του.

Γεννημένη στον Καναδά, το πραγματικό όνομα της Σανάια Τουέιν είναι Eileen Regina Edwards και το καλλιτεχνικό της όνομα το εμπνεύστηκε από τη φυλή Ojibway. Στο ξεκίνημα της καριέρας της τραγουδούσε συνθέσεις από διάφορα μουσικά είδη, αλλά στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην κάντρι μουσική.

Το πετυχημένο πρώην ζευγάρι μετακόμισε το 2000 στην Ελβετία, όπου εγκαταστάθηκε σε έναν πύργο 46 δωματίων, ενώ το χειμώνα ζούσε στη Νέα Ζηλανδία σε ένα κτήμα 61 στρεμμάτων.