"Έπιασαν" στα... πράσα τον Ρέμο!

03.07.2008
Ενα όχι και τόσο όμορφο απόγευμα ήταν αυτό που πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής είχε διπλoπαρκάρει στην πλατεία της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα η τροχαία να του κόψει κλήση και να μην του... χαριστεί

Ενα όχι και τόσο όμορφο απόγευμα ήταν αυτό που πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής είχε διπλoπαρκάρει στην πλατεία της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα η τροχαία να του κόψει κλήση και να μην του... χαριστεί!

Την ξέρετε την παροιμία που λέει: «Αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας;». Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος πλέον τη γνωρίζει πολύ καλά, αφού δεν κατάφερε να γλιτώσει την κλήση της τροχαίας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού στην πλατεία της Γλυφάδας. Προκειμένου όμως να μην καθυστερήσει, αποφάσισε να διπλοπαρκάρει σε σημείο που δεν επιτρεπόταν κάτι τέτοιο. Πίστευε ότι δεν θα έχει πρόβλημα με τη στάθμευση και ότι δεν θα υπήρχε έλεγχος της τροχαίας στο διάστημα που θα διαρκούσε το ραντεβού του. Εις μάτην! Λίγη ώρα αργότερα κάποιος τον ενημέρωσε πως ένας τροχονόμος του έκοβε κλήση. Ο τραγουδιστής πετάχτηκε αμέσως έξω από το caf όπου βρισκόταν και κατευθύνθηκε στους τροχονόμους. Όσο και αν προσπάθησε, ώστε να του χαριστεί το όργανο της τάξης, δυστυχώς, δεν κατάφερε τίποτα. Είχε την ελπίδα ότι ο τροχονόμος θα έκανε τα στραβά μάτια, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα, αλλά η εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική. Ο τροχονόμος έκρινε ότι δεν πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις από το νόμο λόγω αναγνωρισιμότητας και του έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση. Παρ όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αντώνης ήταν ιδιαίτερα ευγενικός (σ.σ.: κάτι που άλλωστε τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια) και σε καμία περίπτωση δεν αντέδρασε με αλαζονικό ύφος, που δυστυχώς πολλοί συνάδελφοί του και γενικότερα άτομα της showbiz σκηνής έχουν υιοθετήσει. β.σ.