Ο Ρουβάς παρουσιαστής του «Χ-Factor»;

02.07.2008
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις του Σάκη Ρουβά με την Ena Productions για να αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου σόου του ΑΝΤ1 «Χ-Factor».

Από τον Αστέρη Κασιμάτη

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις του Σάκη Ρουβά με την Ena Productions για να αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου σόου του ΑΝΤ1 «Χ-Factor». Όλα δείχνουν ότι ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να ανοίξει καινούργια σελίδα στη ζωή του απ όλες τις απόψεις. Αυτό δείχνουν εξάλλου οι επιλογές που κάνει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή του.

Οι αλλαγές δεν έχουν να κάνουν μόνο με την προσωπική ζωή του Σάκη, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βλέπει πλέον πολύ θετικά την προοπτική να τραβήξει νέα ρότα και στα επαγγελματικά του. Το πρώτο βήμα για την αλλαγή άλλωστε έγινε όταν είπε το «ναι» και πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία «Αlter ego». Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξει και συνέχεια, αφού, όπως είναι γνωστό, ο Σάκης Ρουβάς έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του «Χ-Factor», του νέου μουσικού talent show που ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, όμως, είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα των συζητήσεων είναι ιδιαίτερα θερμό και τα πράγματα βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Λέγεται ότι ο Σάκης το έχει ήδη σκεφτεί πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται τελικά να απαντήσει θετικά στους υπεύθυνους της παραγωγής. Άλλωστε, ο Σάκης έχει δώσει εξετάσεις στο παρελθόν όσον αφορά την παρουσίαση και τις έχει περάσει με άριστα! Ο «Μr Shake it» είχε κερδίσει τα εύσημα παρουσιάζοντας τη Eurovision το 2006, όταν ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στη χώρα μας.

Μπορεί, λοιπόν, η παραγωγή του νέου μουσικού προγράμματος να μην έχει κλείσει ακόμη τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή, αν και τα υποψήφια ταλέντα περνάνε ήδη από οντισιόν, ωστόσο, αν καταφέρει και κερδίσει το πολυπόθητο «ναι» από τον Σάκη Ρουβά, τότε η λάμψη, τουλάχιστον όσον αφορά την παρουσίαση, είναι εξασφαλισμένη!