Μία... παραδοσιακή μητέρα η Κοκκίνου!

27.06.2008
Μια μανούλα απόλυτα... παραδοσιακή είναι η γνωστή τραγουδίστρια. Μετά τη γέννηση του γιου της η Έλλη δεν θέλησε να προσλάβει νταντά για να τη βοηθάει στο μεγάλωμά του. Έτσι, αποφάσισε να αναλάβει την ανατροφή του μωρού
Μια μανούλα απόλυτα... παραδοσιακή είναι η γνωστή τραγουδίστρια. Μετά τη γέννηση του γιου της η Έλλη δεν θέλησε να προσλάβει νταντά για να τη βοηθάει στο μεγάλωμά του. Έτσι, αποφάσισε να αναλάβει την ανατροφή του μωρού, εκτός βέβαια από την ίδια και το σύζυγό της, η αγαπημένη της μητέρα, η κυρία Μαίρη.

Η τραγουδίστρια και η μητέρα της είναι υπερβολικά δεμένες. Μετά το θάνατο του πατέρα της, μάλιστα, ο δεσμός τους έγινε ακόμα πιο ισχυρός. Πάντα έχουν η μία την άλλη, στις εύκολες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής.

Μετά τη γέννηση φυσικά του νέου μέλους της οικογένειας η χαρά τους δεν περιγράφεται και έχουν ξετρελαθεί και οι δύο. Ο μικρούλης τις κάνει ό,τι θέλει και με την παραμικρή του κίνηση τρέχουν πάνω από την κούνια του, του μιλάνε και του γελάνε... Είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή των δύο γυναικών και αφιερώνουν όλες τις ώρες της ημέρας στο μωράκι, ταϊζοντάς και αλλάζοντάς το εναλλάξ, ενώ μαζί έκαναν και τις πρώτες του βόλτες! Ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται και όπου βρεθούν κι όπου σταθούν μιλάνε για το καμάρι τους. Στο μεταξύ οι φωτογραφίες του μικρού δίνουν και πέρνουν. Ακόμα δεν γεννήθηκε και έχουν ήδη συμπληρωθεί τέσσερα φωτογραφικά άλμπουμ! Για να μην αναφέρουμε τα αμέτρητα Mini DV από τη βιντεοκάμερα!

Η Έλλη αποφάσισε να μην προσλάβει μπεϊμπισίτερ για να προσέχει το αγγελούδι της και η μητέρα της, η κυρία Μαίρη, θα είναι εκείνη που θα κρατάει το γιο της τις ώρες που εκείνη θα απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών της. Εκείνη θα τον αναλάβει και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν η μητέρα του θα ξεκινήσει να εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήθελε για το μωράκι της πρώτα απ όλα να βρίσκεται σε ασφαλή χέρια, που ίδια να εμπιστεύεται απόλυτα, αφού θέλει το παιδί της να μεγαλώσει με την ίδια αγάπη, στοργή και φροντίδα που εισέπραξε εκείνη ως παιδί από τη μητέρα της. Στην απόφασή της αυτή είναι σύμφωνος και ο σύζυγός της, γι αυτό η μητέρα της εξακολουθεί να μένει μαζί τους από τότε που εγκαταστάθηκε εκεί, λίγο καιρό πριν γεννήσει η κόρη της, προκειμένου να τη βοηθήσει τις τελευταίες ημέρες πριν από τον τοκετό. Ρ.Σ.