Ποια θα τραγουδήσει με τη Μαντόνα;

30.06.2008
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις τρεις κυρίες και τις δισκογραφικές τους εταιρείες, που βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, αφού η καθεμία επιδιώκει να εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση στο πλευρό της Μαντόνα.

Από τη Ρενέ Σαραντινού

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις τρεις κυρίες και τις δισκογραφικές τους εταιρείες, που βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, αφού η καθεμία επιδιώκει να εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση στο πλευρό της Μαντόνα.

Μεγάλη τιμή και δόξα για μια εγχώρια σταρ να βρεθεί στην ίδια σκηνή με τη μεγαλύτερη σταρ της ποπ. Φαντάζεστε τη δημοσιότητα που θα προκύψει όχι μόνο από αυτό καθαυτό το γεγονός, αλλά και από τα προεόρτια και τις φήμες;

Κι επειδή πρόκειται για τη μία και μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο και αναφερόμαστε σε τρεις Ελληνίδες που έχουν ή θέλουν να έχουν σχέση με τις αγορές του εξωτερικού και το ξένο ρεπερτόριο, η υπόθεση έχει πολύ ψωμί!

Η Άννα Βίσση, η Πέγκυ Ζήνα και η Δέσποινα Βανδή διεκδικούν τη θέση και η Sony-BMG, η Μinos και η Heaven αντίστοιχα είναι οι τρεις δισκογραφικές εταιρείες που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις συζητήσεις με τους αρμόδιους, προκειμένου να συνεργαστούν με τη διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα.

Η είδηση του ερχομού της και η αναμενόμενη πραγματοποίηση της συναυλίας στην Ελλάδα έχει ξεσηκώσει χιλιάδες θαυμαστές της που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, να απολαύσουν την αγαπημένη τους σταρ από κοντά και μάλιστα στην πατρίδα τους. Όπως συνηθίζεται, κάποιος από τους εγχώριους καλλιτέχνες «ανοίγει» το πρόγραμμα της συναυλίας. Αυτή τη φορά οι υποψηφιότητες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε λίστα... αναμονής και μάλιστα με τρία από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Επικρατέστερη μέχρι στιγμής θεωρείται η Άννα Βίσση, η οποία πρόσφατα στις Κάνες γνωρίστηκε προσωπικά με τη διάσημη τραγουδίστρια. Έκπληξη όμως προκάλεσε η επιθυμία της Πέγκυς Ζήνα να τραγουδήσει στην ίδια σκηνή με τη Μαντόνα, καθώς το λαϊκο-ποπ ύφος των τραγουδιών που συνήθως ερμηνεύει έχει μια απόκλιση από τα τραγούδια της Μαντόνα. Αυτός όμως ήταν ο λόγος που εμφανίστηκε ως άλλη Κάιλι Μινόγκ στα βραβεία του MAD, για να αποδείξει ότι όχι μόνο θέλει, αλλά και μπορεί να ανέβει στην ίδια σκηνή με τη διάσημη ποπ τραγουδίστρια.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, έχει την πιο αθόρυβη υποψηφιότητα, καθώς έχει εμπιστευτεί τους ανθρώπους της Heaven να διαπραγματευτούν τα απαραίτητα προκειμένου να ευοδωθεί αυτή η συνεργασία...