Η σεξοταινία της Τζένιφερ Άνιστον

08.03.2011
Την κωμική της πλευρά επιστρατεύει για ακόμη μια φορά η 42χρονη ηθοποιός και εμφανίζεται σε διαφημιστικό σποτ τινάζοντας «αισθαντικά» τα μαλλιά της ανάμεσα σε πολλά κουταβάκια και μωρά που χορεύουν.


Την κωμική της πλευρά επιστρατεύει για ακόμη μια φορά η 42χρονη ηθοποιός και εμφανίζεται σε διαφημιστικό σποτ τινάζοντας «αισθαντικά» τα μαλλιά της ανάμεσα σε πολλά κουταβάκια και μωρά που χορεύουν.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) κλήθηκε να συμμετάσχει για ακόμη μια φορά στη διαφήμιση του νερού "Smart Water" και συμφώνησε με μεγάλη ευκολία, αφού το σενάριο περιείχε λίγο από όλα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Το κλιπάκι ξεκινάει με τον Κίναν Καχίλ (Keenan Cahil), ο οποίος έγινε διάσημος κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα μέσα από τα βιντεάκια που ανέβαζε στο YouTube με τον ίδιο να τραγουδά κουνώντας μόνο τα χείλη, "επάνω" σε διάσημα τραγούδια.

Ο κατσαρομάλλης πιτσιρικάς με την αστεία φατσούλα κάνει αυτό που ξέρει καλά, όταν όμως η Άνιστον τον ρωτά αν ξέρει κανένα τραγούδι σχετικά με το νερό, εκείνος απαντά αρνητικά, οπότε αναγκάζεται να αναλάβει δράση εκείνη.

Στο επόμενο πλάνο τη βλέπουμε περιτρυγυρισμένη από πολλά χαριτωμένα κουταβάκια που όμως τελικά δεν την ικανοποιούν και τη θέση τους παίρνει ένας παπαγάλος, που όμως δεν ανταποκρίθηκε στο σενάριο.

Και σαν μην έφτανε αυτό, η Άνιστον βλέπει μπροστά της δύο ζευγαράκια ψηφιακών μωρών που όμως επιδόθηκαν σε χορούς αρκετά πιο «προκλητικούς» από όσο θα θεωρούταν επιτρεπτό και άρα… κόπηκαν επίσης.

Και ύστερα από μία τελευταία προσπάθεια –άκαρπη και αυτή- με έναν εύσωμο άντρα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του βλέποντας ένα ουράνιο τόξο, είδε και απόειδε η καημένη η Τζένιφερ και ανέλαβε δράση.

Τινάζοντας τα πλούσια μαλλιά της δεξιά και αριστερά σε slow motion, και μαζεύοντας τις σταγόνες νερού που έπεφταν στο στόμα της από το μπουκάλι φαίνεται πως η διαφήμιση δεν είχε ανάγκη τίποτα άλλο παρά μόνο την ίδια την Τζένιφερ Άνιστον.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα