Μαλλιοτραβήχτηκαν Κέιτ Μος & Σιένα Μίλερ

04.03.2011
Για γατοκαυγά ανάμεσα στο 37χρονο μοντέλο και την 29χρονη ηθοποιό και μάλιστα εκτεταμένο μιλούν σημερινά δημοσιεύματα.


Για γατοκαυγά ανάμεσα στο 37χρονο μοντέλο και την 29χρονη ηθοποιό και μάλιστα εκτεταμένο μιλούν σημερινά δημοσιεύματα.

Οι πληροφορίες θέλουν την Κέιτ Μος (Kate Moss) και τη Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) να μην αντέχουν η μία την άλλη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει αξιοπρεπείς κοινές εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα.

Το όλο θέμα λέγεται ότι ξεκίνησε το 2007 όταν η Σιένα τα έφτιαξε με τον Ουαλό ηθοποιό και μουσικό Ρις Ίφανς (Rhys Ifans), κολλητό της Κέιτ, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και κολλητή φίλη της Σάντι Φροστ (Sadie Frost) πρώην συζύγου του Τζουν Λο (Jude Law) πρώην αρραβωνιαστικού της Σιένα.

Η Μος δεν μπόρεσε να καταπιεί ότι ο κολλητός της δεν είχε πια μόνο εκείνη στο μυαλό του και άρχισε να λέει διάφορα όπως π.χ. ότι η Σιένα της είχε κλέψει το στυλ (!)

Από τότε έγιναν πολλά μέχρι που τώρα ύστερα και από τον τελευταίο χωρισμό της Μίλερ από τον Λο, η Μος φέρεται να δηλώνει περιχαρής ενώ δεν σταματά να τηλεφωνεί στον παρατημένο Τζουντ να δει αν είναι καλά προσφέροντας τη φιλική της βοήθεια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το διάσημο σούπερ μόντελ που τον Ιούλιο ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της, μουσικό Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) έχει βάλει σκοπό της ζωής της να κάνει στον Τζουντ το καλύτερο προξενιό.

"Έχει ασκήσει βέτο να έρθει ο Τζουντ στον γάμο της και έχει υποσχεθεί ότι θα του βρει τη γυναίκα των ονείρων του μέχρι το τέλος του χρόνου", αποκαλύπτουν οι πηγές του δικτύου NOW.

Από το… αντίπαλο στρατόπεδο, φίλοι της Σιένα υποστηρίζουν ότι εκείνη βρίσκει τη συμπεριφορά της Μος τελείως ανώριμη και έχει αποφασίσει να μην της δώσει απολύτως καμία σημασία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα