Η Χάιντι Κλουμ βγάζει το βρακί της δημοσίως

03.03.2011
Αυτή σίγουρα δεν ήταν συμπεριφορά που περιμέναμε να δούμε από την 37χρονη καλλονή, η οποία μας έχει συνηθίσει σε πιο συντηρητικές και…. αξιοπρεπείς αντιδράσεις.


Αυτή σίγουρα δεν ήταν συμπεριφορά που περιμέναμε να δούμε από την 37χρονη καλλονή, η οποία μας έχει συνηθίσει σε πιο συντηρητικές και…. αξιοπρεπείς αντιδράσεις.

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) παραβρέθηκε στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει ο σερ Έλτον Τζον (sir Elton John) μετά τα Όσκαρ υπέρ των αναγκών του ιδρύματος για το AIDS και έκλεψε τα φλας λάμποντας μέσα στην εντυπωσιακή τουαλέτα Julien MacDonald που φορούσε. Στο πλευρό της, όπως πάντα ο σύζυγός της, τραγουδιστής Σιλ (Seal).

Λίγες ώρες αργότερα όμως και τελείως ξαφνικά, όλη η χάρη και η διακριτικότητα που συνήθως τη χαρακτηρίζουν φαίνεται ότι χάθηκαν μεμιάς.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Ρος Μάθιους (Ross Matthews), ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς ρεπόρτερ της εκπομπής "The Tonight Show" του Τζέι Λένο (Jay Leno). Παρεμπιπτόντως, να τονίσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που δόθηκε άδεια στον Μάθιους να περάσει μέσα στην εκδήλωση. Όλες της άλλες φορές, έμενε στο κόκκινο χαλί και μόνο εκεί.

Για να γιορτάσει αυτή του την "πρωτιά", λοιπόν, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ σκέφτηκε να κάνει κάτι πρωτότυπο. Πλησίασε μερικούς από τους διάσημους που περνούσαν από μπροστά του και τους ζήτησε να συνεισφέρουν με ότι είχε διάθεση ο καθένας έτσι ώστε να γεμίσουν μια "τσαντούλα με δωράκια" για τον Τζέι Λένο.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) του έδωσε τα γυαλιά του, τα οποία βέβαια άρεσαν τόσο πολύ στον Μάθιους που είναι αμφίβολο αν έφτασαν ποτέ στα χέρια του Τζέι, η Τζέιν Λιντς (Jane Lynch) πρόσφερε τη visa της, η Χάιντεν Πανατιέρ (Hayden Panatierre) μια πετσέτα με το αποτύπωμα των χειλιών της επάνω κ.ο.κ.

Όμως, η Χάιντι αποφάσισε να στείλει στον Τζέι κάτι πιο προσωπικό –μάλιστα, πιο προσωπικό δεν γίνεται!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μόλις ο Μάθιους τη σταμάτησε και της εξήγησε τι ακριβώς ζητούσε, εκείνη άνοιξε το μικροσκοπικό τσαντάκι της και είπε ότι δεν έχει τίποτα που θα μπορούσε να του δώσει εκεί μέσα.

Ξαφνικά όμως και σαν να της ήρθε η επιφοίτηση πρόσθεσε: "Μπορείς, όμως, να πάρεις το εσώρουχό μου" και αμέσως με μία ομολογουμένως αριστοτεχνική κίνηση έσκυψε, έβγαλε το στριγκάκι της και το έριξε μέσα στην τσαντούλα του εμβρόντητου ρεπόρτερ.

"Θα αρέσει πολύ στον Τζέι αυτό", κατάφερε να ψελλίσει ο Μάθιους, ο οποίος προφανώς δεν μπορούσε να πιστέψει στην καλή του τύχη. Αλήθεια, ο Σιλ που ήταν εκείνη τη στιγμή;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα